Sfatul zilei de marţi, 24 martie 2020. Taurii îşi găsesc jumătatea, iar vărsătorilor li se iveşte o oportunitate de afaceri

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
23/03/2020, 12:09
Sfatul zilei de marţi, 24 martie 2020. Taurii îşi găsesc jumătatea, iar vărsătorilor li se iveşte o oportunitate de afaceri
Sfatul zilei de marţi, 24 martie 2020

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de luni, 24 martie. Astrologii au sfaturi preţioase pentru mai multe zodii. Astfel, vărsătorii ar trebui să profite din plin de oportunitatea de afaceri apărută, iar taurii trebuie să se lase purtaţi de val. Partenerul apărut o să le fie alături toată viaţa.

Așa arată sfatul zilei de marţi, 24 martie, pentru fiecare zodie

Berbec

Rămâneţi fără bani, întrucât trebuie să returnaţi unei persoane apropiate o sumă împrumutată mai demult. Nu aveţi ce face, trebuie să căutaţi din nou ajutor pentru a face un nou îmrumut. Număr norocos: 10.

Taur

Astăzi vă îndrăgostiţi. Persoana care vă face să aveţi fluturi în stomac este partenerul cu care vă veţi petrece toată viaţa. Astrologii spun să vă bucuraţi unul de celălalt. Număr norocos: 11.

Gemeni

Trebuie să fiţi atent la dietă. Zilele ce le-ai petrecut în casă se văd din plin atunci când vă urcaţi pe cântar. Astrologii spun să ţineţi un pic de regim sau să vă mai abţineţi de la mâncare. Număr norocos: 8.

Rac

Racii nu se pot izola în casă. Mulţi dintre ei trebuie să meargă la muncă, mai ales aceia care lucrează în domeniul medical. Astrologii îi sfătuiesc pe aceştia din urmă să fie foarte atenţi. Persoana iubită s-ar putea să apară la uşa dumneavosatră zilele ce urmează. Număr norocos: 6.

Leu

Leii sunt tulburaţi de o veste primită din străinătate. Rudele din Italia se vaită că nu pot veni acasă şi că nu mai au nici bani. Astroogii vă sfătuiesc să fiţi liniştiţi pentru că aceştia sunt sănătoşi. Nunmă norocos: 7.

Fecioară

Sunteţi profund nemulţumit de aspectul fizic. Ţineţi o dietă drastică şi cu toate astea rezultatele întârzie să apară. Astrologii spun că mai bine aţi apela la o intervenţie chirugicală care vă va aduce la greutatea mult visată. Nu sunteţi persoana care să vă abţineţi de la mâncare, sunteţi gurmand înnăscut. Număr norocos: 13.

Balanţă

Gândul vă este la persoana iubită în aceste zile. Aţi vrea să fiţi cu partenerul, dar acest lucru nu este încă posibil. Astrologii vă sfătuiesc să mai amânaţi un pic momentul, până când astrele vă vor fi favorabile. Număr norocos: 2.

Scorpion

Scorpionii s-au liniştit. Au fost lăsaţi acasă în şomaj tehnic. Chiar dacă au incertitudini asupra salariului, sunt mulţumiţi că nu trebuie să mai umble prin aglomeraţii de oameni, acolo unde erau purtaţi de atribuţiile de serviciu. Număr norocos: 15.

Săgetător

Săgetătorii au probleme în afaceri. Intervin situaţii pe care nu le pot gestiona, în contextul în care sunt administratori iscusiţi. Astrologii vă sfătuiesc să gândiţi atent măsurile ce se impun în contextul în care ne aflăm. Număr norocos: 7.

Capricorn

Capricornii au parte de o zi liniştită în casă. Sunteţi mulţumiţi că aveţi familia aproape şi că sunteţi cu toţii sănătoşi. Pe seară sunteţi nevoiţi să mergeţi la un magazin pentru o mică aprovizionare. Nu aţi mai cumpărat nimic de câteva zile şi toate sunt pe terminate. Număr norocos: 9.

Vărsător

Vărsătorilor li se iveşte o oportunitate de afaceri în aceste zile. Ceva valoros, dar la preţ de chilipir, vă pune pe gânduri. Astrologii vă sfătuiesc să faceşi pasul, pentru că în viitor veţi face un profit frumos de pe urma acestei achiziţii. Număr norocos: 6.

Peşti

Peştii sunt îngrijoraţi din cauza unui membru al familiei. Acesta suferă de afecţiuni mai vechi şi sesimte tot mai rău. Sunaţi medicul de familie şi vedeţi ce măsuri vă sfătuieşte să luaţi, astfel încât să evitaţi unele probleme mai grave. Număr norocos: 22.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×