Sfatul zilei de marți, 14 aprilie 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să fie mai cumpătați

Dan Suta   
în Horoscop
13/04/2020, 13:46
Sfatul zilei de marți, 14 aprilie 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să fie mai cumpătați
Sfatul zilei de 14 aprilie 2020 pentru zodia ta. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de marți, 14 aprilie 2020 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Capricornii sunt sfătuiți să fie ceva mai cumpătați în această perioadă.

Sfatul zilei de 14 aprilie pentru zodia ta

Berbec: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Apucă-te de lucrurile pe care trebuie să le rezolvi pentru a nu rămâne restant. Numărul norocos: 11.

Taur: Trebuie să iei o serie de decizii, iar unele dintre ele nu sunt deloc ușoare. Fă-ți timp pentru cei apropiați. Numărul norocos al zilei: 1.

Leii trebuie să nu se precipite: vin vremuri bune și pentru ei

Gemeni: Nu pleca urechea la toate zvonurile care apar. Verifică tot ce afli căci mulți oameni aberează cu lejeritate. Numărul norocos: 4.

Sfatul zilei de 14 aprilie pentru Rac: Pune-te pe primul loc și gândește-te la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine în aceste momente. Numărul norocos: 7.

Leu: Lasă-te în voia sorții și așteaptă cu răbdare lucrurile bune care au să vină mai devreme decât credeai. Numărul norocos: 10.

Fecioară: Ai multă muncă pe capul tău și ești decis să termini anumite lucruri care nu îți mai dau pace. Fii eficient. Numărul norocos: 13.

Balanță: Nu te uita în trecut cu mânie și renunță la anumite dușmănii. E săptămâna Patimilor. Numărul norocos: 6.

Scorpion: Folosește un ton mai potrivit chiar și dacă vrei să reproșezi ceva cuiva. Nu e momentul să pierzi vremea cu certuri inutile. Numărul norocos: 2.

Săgetător: Eliberează-ți mintea de gândurile negative și gândește-te la lucrurile care te fac cu adevărat fericit. Numărul norocos: 7.

Sfatul zilei de 14 aprilie pentru Capricorn: Trebuie să fii nițel mai cumpătat în perioada asta. Nu de alta, dar banii azi sunt și mâine nu-i mai vezi. Numărul norocos: 9.

Vărsător: Treci cu vederea reproșurile pe care ți le fac superiorii de la locul de muncă. Numărul norocos: 3.

Pești: Pune-te în locul celor din jur înainte să îi critici. E momentul să dai dovadă de mai multă responsabilitate când judeci pe cineva. Numărul norocos al zilei: 8.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×