Sfatul zilei de luni, 9 martie 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să fie atenți la ce destăinuiri fac

Dan Suta   
în Horoscop
08/03/2020, 12:36
Sfatul zilei de luni, 9 martie 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să fie atenți la ce destăinuiri fac
Sfatul zilei de 9 martie. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de luni, 9 martie 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Pentru Capricorni se anunță un început de săptămână cu totul special din toate punctele de vedere, cu o mică observație.

Sfatul zilei de 9 martie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu căuta adevărurile în locuri îndepărtate. Unele răspunsuri se află chiar sub nasul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Ai parte de o serie de surprize plăcute, însă trebuie să știi cum să le primești. Numărul norocos al zilei: 4.

Leii trebuie să mai lase de la ei, Peștii să schimbe tonul

Gemeni: Nimic nu se compară cu o zi în care eforturile tale sunt recunoscute de cei din jur. Bucură-te de aprecieri. Numărul norocos al zilei: 2.

Rac: Ai parte de momente frumoase alături de cei dragi. Bucură-te de aprecierile lor și de momentele plăcute pe care ți le oferă. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Lasă de la tine în conflictele cu cei din jur. Arată că nu porți ranchiună nimănui. Numărul norocos al zilei: 7.

Fecioară: Pune-te în locul celor din jur înainte să îi critici. Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță: Deciziile pe care le iei azi îți vor afecta viitorul profesional. Gândește-te bine. Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion: Cine te cunoaște nu are cum să te judece. Nu îți bate capul cu tot felul de părerologi. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Treci peste micile neplăceri pe care ți le provoacă anumiți membri ai familiei. Numărul norocos al zilei: 12.

Capricorn: Nu face destăinuiri oricui. E momentul să îți alegi cu maximă atenție interlocutorii. Numărul norocos al zilei: 16.

Vărsător: Nu da de înțeles lucruri care nu se petrec. Fii sincer până la capăt și tratează lucrurile cu mai multă responsabilitate. Numărul norocos al zilei: 9.

Pești: Schimbă tonul atunci când vorbești cu persoana iubită și lucrurile nu vor mai escalada în relația voastră. Numărul norocos al zilei: 22.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×