Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 martie 2020. Urmează zile intense pentru multe zodii

Dan Suta   
în Horoscop
07/03/2020, 20:20
Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 martie 2020. Urmează zile intense pentru multe zodii
Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici. Sursa foto: captură Antena 3

Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 9-15 martie 2020 vine cu surprize plăcute, dar și neplăcute pentru o serie de semne zodiacale.

Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru perioada 9-15 martie

Berbecii au vești bune. Primesc o sumă de bani importantă sau chiar anumite cadouri. Femeile Berbec pot primi chiar de pe 8 martie niște daruri.

Taurii sunt pe drumuri. Au ceva de rezolvat, iar un mic concediu este foarte bine venit pentru ei.

Capricornii îl au pe Wunjo pentru prima oară în patru ani: vin marile câștiguri

Gemenii au o săptămână mai urâtă. Pojghița de gheață e foarte subțire. Trebuie să aibă grijă ce încearcă să impună și cum discută cu ceilalți.

Racii sunt într-o săptămână de așteptări și multă comunicare. Au parte de tot felul de atenționări. Vor primi mail-uri multe.

Leii au o perioadă în care trebuie să schimbe abordarea problemelor care îi interesează. Dacă au fost buni, trebuie să fie și mai buni. Dacă au fost răi, să fie și mai răi.

Fecioarele sunt în permanență într-o bătălie. Trebuie să se potolească puțin și totul se va rezolva cu calm.

Balanțele vor afla un adevăr foarte important care le va marca viața.

Scorpionii intră sub protecție divină. Au parte de bucurii din toate punctele de vedere.

Săgetătorii au două opțiuni: fie se relaxează, se tratează, căci altfel nu se vindecă de răceală. Apoi trebuie să aibă grijă să nu îi îmbolnăvească pe ceilalți.

Capricornii au o săptămână în care îl au pe Wunjo. E prima oară în patru ani când li se arată această rună glorioasă. Vor avea parte de bucurii pe toate planurile. Wunjo e cea mai puternică rună, iar atunci când apare au parte de câștiguri.

Vărsătorii sunt foarte deschiși. Încep o viață nouă. Au revigorare în toate planurile.

Peștii sunt puși pe harță. Ori se mută din casă ori să își schimbe locul de muncă. Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute pentru postul de televiziune Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×