Sfatul zilei de luni, 6 aprilie 2020. Taurul are bateriile epuizate și simte nevoia de o pauză

Alexa Serdan   
în Horoscop
05/04/2020, 14:40
Sfatul zilei de luni, 6 aprilie 2020. Taurul are bateriile epuizate și simte nevoia de o pauză
Acesta este sfatul zilei de luni, 6 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru luni, 6 aprilie 2020, vine cu vești excelente pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă cei născuți în zodia Taur se simt epuizați și au mare nevoie să ia o pauză binemeritată. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale ale horoscopului european.

Acesta este sfatul zilei de luni, 6 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ești înconjurat de o energie extraordinară, fii foarte atent la semnele care ți se transmit. Este una din zilele în care lucrurile sunt așezate în favoarea ta.

Taur

Îți lipsește energia și nu ai chef să faci absolut nimic. Încarcă-ți bateriile relaxându-te în fața televizorului sau citind cartea uitată pe noptieră.

Gemeni

A venit momentul să faci schimbările radicale pe care le ai în minte. Nu mai sta pe gânduri și tunde-ți părul dacă asta este ceea ce-ți dorești.

Rac

Nu este ușor să o iei de la capăt, dar este de preferat atunci când ești într-un impas major. Ține cont ca alegerile pe care le faci să nu te afecteze prea tare.

Leu

Lasă gândurile negre să zboare și eliberează-ți mintea. Nu mai privi în urma ta și concentrează-ți atenția pe prezent și pe interacțiunea cu persoanele din jur.

Fecioară

Ești eficient și productiv și reușești să duci la capăt toate sarcinile pe care le ai în plan. Spre finalul zilei destinde-te în compania oamenilor dragi la un pahar de vin.

Balanță

Nu ai nevoie de nimic dacă ai familia aproape. Asta este tot ce-ți dorești. Ai parte de armonie și înțelegere și în relația cu partenerul de viață.

Scorpion

Fă-ți curajul și visează mai departe. Ești puțin cu capul în nori perioada aceasta, dar asta nu are prea mare importanță. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu poți.

Săgetător

Iubirea și zâmbetele schimbă totul. Astrele îți transmit multă dragoste pe care s-o împărtășești cu oamenii dragi și mai ales cu persoana iubită.

Capricorn

Surprizele, distracția și micile cadouri sunt la ordine zilei. Ești un adevărat răsfățat și nu ai da pe nimic ziua asta în care ești în centrul atenției.

Vărsător

La ajuns la linia de final și ești nevoit să iei o decizie. Lasă-te purtat de intuiție și viața ta se va schimba complet. Nu-ți fie frică și fă acel pas decisiv.

Pești

O persoană din trecutul îndepărtat îți iese în cale și pe deasupra ți-ar putea intra la inimă. Totul depinde numai de tine, decizia este în mâinile tale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×