Sfatul Zilei de joi, 28 noiembrie. Racul nu se mai lasă păcălit

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
27/11/2019, 11:54
Sfatul Zilei de joi, 28 noiembrie. Racul nu se mai lasă păcălit
Sfatul zilei de 28 noiembrie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO își aduce sfatul zilei de 28 noiembrie. Astrele transmit mesaje puternice, iar zodiile sunt influențate puternic, în această perioadă. Mai jos găsiți sfaturi pentru fiecare zodie în parte, dar și numărul norocos.

Berbec

Nativul Berbec trebuie să fie mai concis astăzi și să vorbească pe înșelesul tuturor și să se asigure că mesajul său a fost înțeles, deoarece există riscul să apară probleme din cauza lipsei de comunicare. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur

Nativul Taur trebuie să fie cu ochii bine deschiși și cu picioarele înfipte în realitate, pentru a-și putea vedea visele împlinite. Altfel, te vei pierde în mulțime. Numărul norocos al zilei: 7.

Gemeni

Trebuie să iei singur decizii pentru tine, nu lăsa pe alții să îți decidă viitorul. Ia atitudine și spune: stop, atunci când situația o cere! Fă-ți propriul tău drum! Numărul norocos al zilei: 9.

Rac

Nativul Rac nu mai poate fi păcălit foarte ușor. De fapt, nu vrea să se mai lase păcălit. Trebuie să te ridici și să spui ce nu îți convine, mai ales atunci când oamenii iau bunătatea ta ca pe altceva. Numărul norocos al zilei: 12.

Leu

Nativul Leu nu trebuie să plece urechea la toți oamenii care încearcă să-l oprească, să-l tragă înapoi. Dacă ai un plan bine stabilit, urmează-l până la capăt! Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară

Nativul Fecioară se simte nedreptățit și își va căuta dreptatea acolo unde consideră că o va găsi. Pe drumul său va găsi un sprijin nesperat! Numărul norocos al zilei: 8.

Balanță

Nativul Balanță are mulți prieteni, darsunt foarte diferiți și demulte ori nu prea se înțeleg bine între ei. Trebuie să ai grijă sănu rămâi fără unii dintre prieteni. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion

Nativul Scorpion impune respect astăzi. Trebuie să profiți de moment și să faci tot posibilul să închei afacerea la care te gândești de atâta timp. Numărul norocos al zilei: 10.

Săgetător

Nativul Săgetător are probleme serioase, dar totul revine la normal, după ce apelează la un prieten care pune umărul din gre la soluționarea situației. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricorn

Esti prins in mrejele invidiei. Nu faci altceva decât să îți faci rău dacă te uiți la ceilalți ridicând mereu din sprânceană. Fă lucrurile cum crezi de cuviință dar nu intra în paranoia. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător

Nativul Vărsător lasă o impresie bună pe oriunde se duce. Vezi exact ce ai făcut astăzi și reține să faci și pe viitor! Numărul norocos al zilei: 19

Pești

Nativul Pești este cu capul în nori astăzi, dar problemele de la serviciu îl readuc cu picioarele pe pământ. Ascultă sfatul unui coleg cu mai multă experiență! Numărul norocos al zilei: 20.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×