Sfatul zilei de duminică, 17 noiembrie 2019. Peștii dramatizează și iscă discuții contradictorii

Alexa Serdan   
în Horoscop
16/11/2019, 10:43
Sfatul zilei de duminică, 17 noiembrie 2019. Peștii dramatizează și iscă discuții contradictorii
Ce aduce sfatul zilei pentru duminică, 17 noiembrie. Sursa foto: realitatea.net

Sfatul zilei de 17 noiembrie 2019 aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Fiind o zi de weekend, duminică, este recomandat să ne relaxăm și să ne odihnim. Zilele libere sunt ideale pentru reculegere, meditație și timp alături de prieteni sau familie.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 17 noiembrie

Berbec

Ai parte de o zi agitată și nu te poți concentra. Începi prea multe lucruri deodată și nu termini niciunul. Stabilește-ți prioritățile și încearcă să nu te aglomerezi.

Taur

Renunță la compromisuri și muncește pentru lucrurile care-ți fac plăcere. Pune-te pe primul loc și gândește-te la planurile de viitor. Se anunță o zi liniștită și relaxată.

Gemeni

Este o zi ideală pentru a o dedica familiei. Stai mai mult în compania celor dragi și încarcă-te cu energie pozitivă. Destinde-te la un film sau pregătește cina pentru cei dragi.

Rac

Nu te mai gândi la părerea celor din jur. Spune tot ce ai pe suflet. Încearcă să ai mai multă încredere în tine. Gândește pozitiv și lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

Leu

Ești dedicat trup și suflet carierei și acest lucru se poate observa la serviciu. Șefii te propun pentru o avansare. Profită de această șansă și de mărirea de salariu.

Fecioară

Renunță la timiditate și la rușine. Nu te ajută deloc în viață și nici la locul de muncă. Fii puțin mai tupeist dacă îți dorești să avansezi și să ai o viață mai bună.

Balanță

Creativitatea și imaginația sunt la ordinea zilei. Îți descoperi o nouă pasiune care te ajută să te relaxeazi. Pictura sua muzica te vor ajuta să-ți eliberezi mintea.

Scorpion

Certurile și discuțiile inutile sunt deja date uitării. Relația de cuplu a revenit pe făgașul normal și acest lucru nu poate decât să te bucure. Oferă-i un cadou persoanei dragi.

Săgetător

Spiritualitatea este la cote maxime. Meditează asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața ta. Descoperă care sunt lucrurile care îți fac plăcere și te relaxează.

Capricorn

Te simți atras de o persoană din cerul tău de prieteni de ceva timp. Ia-ți inima în dinți și spune-i ce simți. Uneori poate fi mai târziu, nu aștepta acea zi.

Vărsător

Ești un lider înnăscut și ai șansa de a te implica într-un proiect important. Comunicarea, sociabilitatea și deschiderea te ajută să strângi mulți oameni în jurul tău.

Pești

Nu reușești să-ți stăpânești emoțiile și faci din țânțar armăsar. Cam asta e personalitatea ta și azi cei din jur trebuie să se ferească din calea ta. Stai puțin singur și meditează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×