Sfatul Zilei de duminică, 15 septembrie. Berbecii suferă din dragoste

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/09/2019, 13:58
Sfatul Zilei de duminică, 15 septembrie. Berbecii suferă din dragoste
Berbecii suferă din dragoste. Sursa foto: antena3.ro

FANATIK prezintă sfatul zilei de duminică, 15 septembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Se anunță un sfârșit de săptămână liniștit pentru cei mai mulți dintre nativi. Pot apărea, însă, unele tensiuni, mai ales când vine vorba de relația cu persoana iubită.

Așa arată sfatul zilei din data de 15 septembrie

Berbec

Certurile cu partenerul de viață devin parcă mai puternice ca niciodată și te gândești serios să pui punct relației, chiar dacă numai tu știi cât doare o astfel de decizie. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să înfrunți realitatea. Numărul norocos al zilei: 7.

Taur

A venit momentul să te ocupi și de tine, oricât de mult ți-ai dori să fii disponibil pentru familie. E timpul să-ți stabilești limite noi și să-ți conservi energia, pentru a te putea concentra pe ideile și intențiile tale. Nu uita, daca tu ești bine, le poți fi de folos și altora. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Simți nevoia să te conectezi cu centrul ființei tale și să te relaxezi puțin. Cu cât mai puține griji și gânduri, cu atât mai util și constructiv. Așa că ia o pauză de la treburi și zgomot. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei te învață cum să scapi de suferința din dragoste. Sursa foto: relatii.net
Sfatul zilei te învață cum să scapi de suferința din dragoste. Sursa foto: relatii.net

Rac

E destul de multă rezistență, sunt poticneli, dar toate acestea sunt un semnal de alarmă că ceva nu funcționează sau că persiști în compromisuri relaționale păguboase. E timpul să-i vezi pe unii prieteni exact așa cum sunt și nu cum vrei tu să fie. Numărul norocos: 3.

Leu

Zona carierei primește astăzi o cantitate însemnată de energie, pe care o poți folosi pentru a te repoziționa în cadrul unor proiecte și activități. Ai nevoie să lucrezi la recâștigarea autoritătii. Numărul norocos: 15.

Fecioară

Ziua de duminică este un moment excelent pentru a da startul unor schimbări interioare care se vor reflecta și în exterior. Privește cu optimism spre viitor. Numărul norocos: 12.

Balanță

Te gândești la  resurse care, chiar dacă aparțin altora, îți sunt necesare pentru a te simți în siguranță. E timpul să recunoști ce nevoi ai și să ceri sprijin. Poate nu primești ce aștepți, de unde aștepți. Dar cu siguranță, dacă ești atent, vin spre tine tot felul de daruri și beneficii pe alte căi. Numărul norocos: 18.

Scorpion

Te afli într-un moment de ajustare și recalibrare în privința proiectelor și parteneriatelor începute de curând. Pe de altă parte, nu lăsa interesul pentru imagine să-ți influențeze dramatic deciziile. Numărul norocos: 9.

Săgetător

Chiar dacă e weekend, te axezi pe muncă pentru a duce la bun sfârșit responsabilități importante. Nu ezita să faci orice e nevoie pentru a-ți îndeplini sarcinile trasate. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn

Așteptările tale de la ceilalți pot fi destul de mari și pot sta în calea armoniei. Prin urmare, astăzi uită de reguli și principii și bucură-te de gesturi de generozitate pe care să le faci tu în primul rând. Vei fi uimit de rezultat. Numărul norocos: 1.

Vărsător

Ai nevoie de intimitate, de un cadru restrâns în care să te exprimi și să te manifești. Este o zi bună pentru a repara ceva în relația de cuplu sau în relațiile cu părinții. Numărul norocos: 13.

Pești

Mare atenție astăzi la ce transmiți, dar și la ce asculți. Energia în care stai hotărăște ce aduci în realitatea ta. O atitudine potrivită, orientată spre compasiune și acceptare, te ajută mai mult să obții ce-ți dorești. Numărul norocos: 11.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×