Sfatul zilei de duminică, 10 noiembrie. Fecioara are nevoie de un implus pentru a continua

Alexa Serdan  
înHoroscop
09/11/2019, 08:49
Sfatul zilei de duminică, 10 noiembrie. Fecioara are nevoie de un implus pentru a continua
Citește ce îți aduce sfatul zilei de duminică, 10 noiembrie. Sursa foto: realitatea.net

Sfatul zilei pentru duminică, 10 noiembrie, aduce vești excelente pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european. Pentru că este zi de weekend mult dintre semnele zodiacale se odihnesc, se relaxează alături de prieteni sau fac lucrurile care le sunt pe plac. Află din rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Așa arată sfatul zilei pentru duminică, 10 noiembrie

Berbec

Te afli în fața a două situații și nu știi care este decizia corectă. Se recomandă să fii prudent și să cântărești bine înainte de a spune ultimul cuvânt.Sfatul nostru este să te consulți cu un prieten de încredere.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Cercul de prieteni în care te afli te influențează negativ și te trage în jos. Ar fi timpul să te gândești să mai stai de vorbă și cu alte persoane. Nu strică să-ți schimbi anturajul dacă vrei să evoluezi și să ai rezultate excelente la serviciu.

Gemeni

Te-ai apucat să pui pe foaie toate datoriile și facturile pe care le ai de achitat și cam ieși pe minus. Discută cu partenerul de viață să împărțiți cheltuielile. Doar așa vei rămâne cu un ban în buzunar pentru micile tale plăceri.

Rac

Simți nevoia să-ți deschizi sufletul și mintea. Nu te refugia în prietenii care te ascultă și atât, mai bine caută liniștea sufletească în altă parte. Nu ezita să te rogi sau să mergi la slujba de la Biserică dacă tot este duminică.

Leu

Șefii au gânduri mari pentru tine și ești propus pentru o călătorie în interes de afaceri. Nu spune ”Nu”, fă-ți repede bagajele și evadează. Poate nu vei avea timp să vizitezi prea mult locuri, dar măcar vei schimba peisajul. Ai nevoie de altă perspectivă.

Fecioară

Te afli la o răscruce de drumuri și nu știi ce cale să urmezi. Ai nevoie de un impuls pentru a merge mai departe. Vei găsi resursele necesare în interiorul tău, trebuie să doar să ai încredere și mai multă voință. Nu te da bătut!

Balanță

Astăzi ești jovial și tonic, dar nu toată lumea vede cu ochi buni starea ta de spirit. Mereu vor exista oameni răi și invidioși care vor încerca să te supere. Nu cădea în capcana lor și zâmbește. Ești o persoană învingătoare, rămâi la fel și azi.

Scorpion

Discuțiile banale cu străinii care îți ies în cale te vor face să gândești altfel. Întotdeauna persoanele trecătoare din viața noastră ne dau cele mai bune sfaturi. Nu ne cunosc, dar parcă ne știu cel mai bine. Aai este despre cunoașterea personalității tale ascunse.

Săgetător

Ai nevoie de o zi în care să nu se întâmple nimic ieșit din comun. Și azi este acea zi în care calmul și liniștea sunt în armonie și îți dau o stare de spirit extraordinară. Este momentul ideal pentru a medita sau pentru a depăna amintiri cu cei dragi.

Capricorn

Uneori un lucru care este chiar sub nasul nostru descurcă ițele încurcate. Te-ai confruntat cu frustări și dezamăgiri, dar acum ai găsit rezolvarea. Astrele te sfătuiesc să stai departe de griji și de probleme.

Vărsător

În ultima perioadă ai cam intrat în economii. Încearcă să fii mai cumpătat și să refaci repede finanțele. Dacă tot iei și nu pui la loc te vei trezi că vei rămâne falit. Nu este situația ideală mai ales acum în prag de sărbători.

Pești

Ai tot amânat să iei decizii în ultima perioadă. Nu mai trage de timp și încheie capitolul de azi ca mâine să poți începe altul. Dacă stai prea mult pe loc s-ar putea să nu mai ai tragere de inimă să faci ceva constructiv în viitor.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×