Sfatul zilei de 9 ianuarie 2020. Capricornii trebuie să-și clarifice neînțelegerile prin discuții dificile

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/01/2020, 15:41
Sfatul zilei de 9 ianuarie 2020. Capricornii trebuie să-și clarifice neînțelegerile prin discuții dificile
Nativii din Capricorn încearcă să pună punct neînțelegerilor și au parte de certuri. Sursa foto: 3minute.net

FANATIK îți aduce sfatul zilei de joi, 9 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie în parte! Dacă te numeri printre nativii din Capricorn, te așteaptă o serie de momente dificile, pentru că trebuie să-ți clarifici anumite neînțelegeri ce trenează de prea multă vreme. Chiar dacă vei avea parte de discuții dificile, ia-ți inima în dinți și înfruntă-le. Vei vedea că apoi te vei simți mult mai bine.

Așa arată sfatul zilei de joi, 9 ianuarie

Berbec

Decât să fugi de probleme ca întotdeauna, mai bine ai căuta soluții. Cu toate că nu ești pregătit, clarifică acum chestiunile delicate și evită să le mai amâni, pentru că riști să ai parte de probleme mai mari. Bazează-te pe instinct și urmează calea pe care ți-o sugerează, chiar dacă la început aceasta este puțin mai anevoioasă. Numărul norocos:5 .

Taur

Cu toate că nu ți-ai planificat sarcini prea serioase pentru acest an, ți se deschide calea spre o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi. Pentru că ești disponibil și dispui de suficientă energie ca să obții rezultate, Ești persoana aleasă. Chiar dacă la început te-ai enervat că cei din jur nu sunt suficient de entuziasmați, acum te poți folosi de acest fapt în avantajul tău. Numărul norocos:3 .

Gemeni

Cu încetul îți vei face unele promisiuni, dar nu trebuie să uiți nici de cei dragi. Degeaba îți faci planuri mărețe dacă ei nu sunt de acord cu schimbările majore pe care ele le implică. Singur nu vei reuși să le realizezi, vei avea nevoie de acea siguranță pe care ți-o pot da numai ei. Trebuie neapărat să discuți și cu ei înainte să faci primii pași. Numărul norocos:8 .

Rac

Încă nu te-ai întors la rutina zilnică obișnuită, așa că nu-ți planifica prea multe sarcini. Mai bine încearcă să duci la bun sfârșit cât mai multe dintre sarcinile curente. Să nu te preocupi cu ceea ce nu poți face, mai bine bucură-te pentru rezultatele obținute. Concentrează-te asupra pașilor pe care trebuie să-i faci și nu asupra mărețelor planuri pe care ți le-ai propus. Chiar dacă consideri că este prea puțin ceea ce întreprinzi și că ai fi capabil de mai mult, nu trebuie să grăbești procesele și să te pripești inutil. Numărul norocos: 4.

Leu

Nu-ți explici de ce, dar ești tensionat și nu reușești să trăiești cu această stare. Să nu te descarci pe cei cu care te întâlnești, deoarece astfel nu rezolvi nimic. Îndeplinește-ți cât mai repede obligațiile și retrage-te, poate așa îți poți restabili calmul. În atmosfera de sărbători ai trecut cu vederea unele neînțelegeri, dar acestea te-au afectat, și acum încerci să îți revii, motiv pentru care ai parte de clipe ceva mai neplăcute. Numărul norocos:1 .

Fecioară

Cedează controlul cu încredere! Oricum te concentrezi mai greu la sarcinile curente și ești deja cu gândul la anul care vine. Ai multe planuri în cap, motiv pentru care nu mai ești atent să nu faci greșeli. Omiți faptul că nu poți lupta cu toate forțele pentru noile obiective, mai ales atunci când ai de executat sarcini care te împiedică să le abordezi și care îți acaparează toată atenția. Numărul norocos:6 .

Balanță

Cu toate că ești înconjurat de oameni, te simți singur. Poate că muncești prea mult și cei din jur nu reușesc să țină pasul cu tine și rând pe rând te abandonează. Decide ce este mai important! Să progresezi mai lent, dar să fii înconjurat de oameni sau să demonstrezi cât de bine poți munci de unul singur. Să nu te miri dacă cei din jur nu îți apreciază rezultatele, deoarece toată lumea se pregătește de sărbători și numai tu consideri că este important să te ocupi tocmai acum de sarcinile curente. Numărul norocos:10 .

Scorpion

Să nu ai pretenții din partea celor din jur, acum mai bine lasă-te purtat de val. Ești cam dezamăgit deoarece nu ai reușit să îți onorezi toate promisiunile făcute și de acum este prea târziu să o faci. Dacă anul viitor îți dorești să muncești cu mai mult elan, atunci trece-ți în revistă succesele dar și eșecurile înregistrate în acest an. Și după ce vei trage învățămintele necesare, uită definitiv de ele. Numărul norocos: 13.

Săgetător

Simți că mai dispui de suficient elan ca să abordezi noi demersuri. Dacă accepți faptul că nu vei reuși să finalizezi o parte din acestea, atunci poți trece la acțiune. Să nu contezi pe ajutorul celor din jur, deci trebuie să-ți impui obiective pe care le poți realiza și singur. Dacă totuși se găsește cineva să te ajute, vei putea progresa mai repede. Numărul norocos: 9.

Capricorn

Clarifică-ți neînțelegerile cu persoanele implicate și nu vei începe noul an cu supărare în suflet. Cu toate că va trebui să porți unele discuții dificile, consideră că ești pregătit să o faci! Însă, vei constata cu dezamăgire că nu toți vor să rezolve conflictele și unora chiar le face plăcere să fie răutăcioși. Trebuie să pui capăt acestor relații, căci pe termen lung îți pot cauza multe neplăceri. Numărul norocos: 11.

Vărsător

Ți-ai dus la bun sfârșit toate sarcinile și cauți noi provocări. Numai că nu îți găsești parteneri, deoarece toată lumea este ocupată cu pregătirile de weekend și de sfârșit de an. Acceptă faptul că aceasta este o zi mai lejeră în care poți acorda mai multă atenție propriei persoane. Ar merita să faci un bilanț al succeselor obținute anul trecut și astfel să îți refaci încrederea de sine. Vei avea nevoie de forță de acțiune dacă tot îți propui planuri noi. Numărul norocos:7 .

Pești

Cedează voinței celor mulți și nu îți propune să urmezi căi diferite. Vei avea parte de rezultate frumoase și vei putea crea relații care se vor dovedi avantajoase în viitor. În astfel de momente nu trebuie să lupți pentru rezultate, ci să îți faci planuri pentru noul an și să îți propui obiective noi. Ai câteva idei care îți promit rezultate frumoase dacă vei reuși să le pui în aplicare. Numărul norocos: 15.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×