Sfatul zilei de 6 august 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele au nevoie de ajutor financiar

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
05/08/2019, 11:49
Sfatul zilei de 6 august 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele au nevoie de ajutor financiar
Sfatul zilei de 6 august 2019. Sursa foto: mindbody.io

Citește sfatul zilei de 6 august 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă și care este numărul norocos al zilei pentru tine. Pe 6 august, Balanțele vor întâmpina probleme financiare și vor cere sprijin din toate părțile. Pe de altă parte, Săgetătorii vor avea parte de niște vești bune și vor fi încurajați să meargă mai departe cu planul lor privind cariera.

Sfatul zilei de 6 august 2019 pentru zodia ta

Berbec.  Sfatul zilei de 6 august pentru tine este următorul: Fii pregătit pentru o zi plină de activitate, plină de muncă asiduă, așa cum îți place ție. Vei fi ocupat, iar asta e bine că mai uiți de anumite necazuri. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Pune-te în locul celorlalți și concentrează-te foarte mult asupra lucrurilor care contează cu adevărat în raportul tău cu ceilalți, fie că sunt prieteni sau membri ai familiei. Numărul norocos al zilei: 9.

sfatul zilei 6 august
Leii luptă cu demonii interiori. Sursa foto: chscomet.org

Racii  trebuie să ridice fruntea sus

Gemeni: Nu uita de unde ai pornit și, dacă poți ajuta o persoană care este în situația în care ai fost la un moment dat, de ce să nu o faci? Numărul norocos al zilei: 2.

Rac: Capul aplecat, sabia nu-l taie, nu? Renunță la acest proverb care nu ți-a adus absolut nimic bun până acum. Ridică fruntea. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Luptă-te cu demonii interiori și demonstrează-ți că binele învinge întotdeauna. Numărul norocos al zilei: 5.

Fecioară: Vorbește cu subiect și predicat despre toate lucrurile care te nemulțumesc, care îți pun mintea pe jar. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Cere ajutorul de la ceilalți având în vedere situația financiară precară în care te afli. Nu îți fie rușine să soliciți ajutorul. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion: Nu te lua la ceartă cu persoanele mai în vârstă bazându-te, ca argument, doar pe tinerețea ta. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător: Folosește cu cap informațiile bune pe care le primești. Nu te entuziasma prea tare, ci încearcă să dozezi bucuria. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Ai farmecul tău și știi foarte bine asta. Ai grijă la excesul de zel, căci uneori iese cea mai urâtă față a ta la iveală. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Nu face lucruri pe care nu le simți. Nu te panica dacă unele aspecte ale problemelor pe care le abordezi se schimbă într-o clipă. Numărul norocos al zilei: 10.

Pești: Fă ceea ce îți place indiferent de ce spun unii și alții. Nu te complica prea mult. Numărul norocos al zilei: 8.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×