Sfatul zilei de 31 martie 2020 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să renunțe la frici

Dan Suta   
în Horoscop
30/03/2020, 12:37
Sfatul zilei de 31 martie 2020 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să renunțe la frici
Sfatul zilei de 31 martie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 31 martie 2020 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Balanțele trebuie să renunțe la anumite frici, oricât de greu li s-ar părea.

Sfatul zilei de 31 martie 2020 pentru zodia ta

Berbec: E o zi bună să discuți cu partenerul de viață, să vedeți ce nu mai funcționează în relația voastră, ce poate fi schimbat. Numărul norocos: 2.

Taur: Te lovești de multă incompetență în jur și oricât de mult ai vrea să ajuți niște oamenii, trebuie să își dorească și ei asta. Numărul norocos al zilei: 8.

Gemenii trebuie să renunțe la a mai apleca urechea la toate zvonurile

Gemeni: Lasă fabulațiile deoparte, speculațiile,  nu mai crede tot ce auzi, nu te mai speria din nimic. Numărul norocos: 6.

Rac: Tragi o carte norocoasă azi și ține numai de tine cum o joci. Numărul norocos: 13.

Leu: Mult stres, multă agitație, mulți nervi. E timpul să cauți toate tehnicile posibile și imposibile să te relaxezi. Numărul norocos: 1.

Fecioară: Bucură-te de ceea ce ai, nu te grăbi, mergi din pas în pas. Numărul norocos: 9.

Balanță: Sunt multe frici adunate în tine, multe semne de întrebare la care ar fi bine să renunți. O să îți dai seama că nu sunt justificate. Numărul norocos: 3.

Scorpion: Vorbește liber. Nu economisi niciun cuvânt dacă vrei să spui ceva. Dacă lași loc de interpretări nu o să rezolvi nimic. Numărul norocos: 4.

Săgetător: E momentul să faci pace cu tine însuți, în primul rând, și apoi să îi asculți și pe cei din jur. Numărul norocos: 7.

Capricorn: Nu asculta oamenii negativiști. Nu ai nevoie de asta acum, ci de pozitivitate. Numărul tău norocos este 11.

Vărsător: Dacă vrei să fii eficient, fă-ți un plan serios de bătaie. Numărul norocos: 10.

Pești: Du până la capăt ideile pe care le începi. Nu mai lăsa loc de interpretări, căci iar te vei plânge că nu ești luat în serios. Numărul norocos al zilei: 5.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×