Sfatul zilei de 30 septembrie 2019. Leii trebuie să aibă grijă cu cine discută, cui i se confesează

Dan Suta   
în Horoscop
29/09/2019, 13:42
Sfatul zilei de 30 septembrie 2019. Leii trebuie să aibă grijă cu cine discută, cui i se confesează
Sfatul zilei de 30 septembrie 2019. Sursa foto: astrology-zodiac-signs.com

Citește sfatul zilei de 30 septembrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Află și care este numărul norocos pentru tine. Leii sunt în centrul atenției astrelor, căci aceștia sunt avertizați să își aleagă cu maximă atenție persoanele în fața cărora se ”spovedesc”.

Sfatul zilei de 30 septembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Nu te juca cu focul. Trebuie să știi până unde te poți întinde cu anumite glumițe. Nu toată lumea este la fel de pregătită pentru tipul tău de umor. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur: Repetiția e mama învățăturii. Ești pus pe studiat, pe fapte mari, vrei să te profesionalizezi într-un anumit domeniu, iar asta e ziua perfectă pentru a păși pe noul drum. Numărul norocos al zilei: 2.

sfatul zilei 30 septembrie 2019
Leii trebuie să aibă grijă cu cine vorbesc. Sursa foto: Horoscope Friends

Racii trebuie să se înarmeze cu mai multă răbdare

Gemeni: Nu crede tot ce auzi în jurul tău, chiar dacă anumite persoane sunt extrem de convingătoare. Numărul norocos al zilei: 3.

Rac: Ai răbdare. Trebuie să înveți să nu te mai precipiți, să nu te mai arunci în gura lupului ca și cum ai fi stăpân pe situație când, de fapt, știi foarte bine că nu deții frâiele. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu: Nu toată lumea e de încredere, așa că nu te destăinui în fața oricui. E momentul să alegi cu mai multă atenție oamenii de care te înconjori. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: Nu mai renunța la lucrurile care contează pentru tine doar ca să le faci pe plac celorlalți. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță: Nu vorbi despre lucruri care îi pot afecta pe cei din jur. Nu e momentul să spui tot ce știi. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: Dacă te simți rău din cauza anumitor persoane, ar fi bine să spui totul pe față. Nu o mai lua pe ocolișuri. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Nu te manifesta asupra lucrurilor despre care nu ai cunoștință de cauză. E timpul să îți recunoști limitele. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn: Rupe-te de cercurile toxice. Caută adânc în sufletul tău și concentrează-te asupra esenței tale. Așa vei afla de ce fel de oameni vrei să te înconjori. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător: Pune mai mult entuziasm în proiectul la care ești angrenat. E momentul să tragi puțin de tine. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: Ești ca peștele în apă. Te simți foarte bine în cercul în care intri azi și te bucuri enorm că oamenii din jur te apreciază. Numărul norocos al zilei: 5.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×