Sfatul zilei de 29 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să spună ce au pe suflet

Dan Suta   
în Horoscop
28/09/2019, 13:49
Sfatul zilei de 29 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să spună ce au pe suflet
Sfatul zilei de 29 septembrie 2019 pentru zodia ta. Sursa foto: society6.com

Citește sfatul zilei de 29 septembrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Pentru Balanțe se anunță o perioadă în care sunt încurajate să fie mai deschise, să spună tot ce au pe suflet, fără nicio reținere. Vor avea parte de câteva surprize plăcute duminică.

Sfatul zilei de 29 septembrie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Petrece timp de calitate alături de familie. Cei dragi îți oferă sursele necesare de energizare. Lângă ei te simți mereu încrezător și puternic, așa că nu îi neglija. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Bucură-te de momentele frumoase pe care ți le oferă persoana iubită. Trebuie să ai în vedere doar oamenii care contează cu adevărat în viața ta. Numărul norocos al zilei: 13.

sfatul zilei 29 septembrie
Capricornii au o zi extrem de liniștitoare. Sursa foto: Labyrinthos

Gemeni, intuiția vă poate păcăli!

Gemeni: Intuiția îți poate juca feste. Nu lua decizii la impuls, căci lucrurile pot degenera destul de mult. E bine să te documentezi înainte să emiți ceva ca sigur. Numărul norocos al zilei: 10.

Rac: Lasă de la tine dacă vezi că discuția în contradictoriu cu anumite persoane nu duce la nimic bun. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Ai parte de o zi destul de plină. Activitățile sunt diverse azi încă de la prima oră a zilei. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Îți place să trăiești periculos, să vezi ce îți rezervă destinul, să te bagi în gura lupului. Cuvântul de ordine azi este: adrenalină! Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță: Spune tot ce ai pe suflet fără mari bătăi de cap. E momentul să fii sincer cu toate consecințele ce pot apărea. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: Nu uita de unde ai plecat și arată că poți fii îngăduitor cu oamenii care acționează ciudat uneori. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Unele lucruri sunt generate de imprevizibil. Nu mai face socoteala de acasă, căci nu se va potrivi cu cea din târg. Numărul norocos al zilei: 3.

Capricorn: Nimic nu se compară cu o zi în care oamenii îți arată recunoștință pentru ajutorul pe care l-ai acordat. Fii încrezător și zâmbește. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Este o zi perfectă pentru relaxare. E timpul să lenevești, să faci doar ce îți place. E o zi de stat în casă, alături de cei dragi. Numărul norocos al zilei: 8.

Pești: Nu te lua la harță cu persoana iubită, căci discuția se poate înrăutăți în orice clipă. Numărul norocos al zilei: 7.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×