Sfatul zilei de 29 martie 2020. Capricornii sunt copleșiți de emoții negative

Bogdan Solomon   
în Horoscop
28/03/2020, 11:05
Sfatul zilei de 29 martie 2020. Capricornii sunt copleșiți de emoții negative
5 lucruri care ne plac la zodia Capricorn. Doar ea se face respectată prin asta .Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 29 martie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, în special din punct de vedere sentimental. Săptămâna se încheie cu o serie de tensiuni în relația cu persoana iubită, așa că ascultă cu atenție recomandările noastre pentru a trece mai ușor peste aceste încercări dificile. Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Capricorn, încearcă să evadezi din mediul toxic în care ai intrat, până nu te copleșesc energiile negative care plutesc în aer.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 29 martie

Berbec

Spune și altora prin ce ai trecut până ai ajuns la nivelul actual, pentru că pot învăța din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lină, ci una plină de hopuri și amânări, dar pe care le-ai depășit cu brio. Dacă tot ai trecut peste toate cu succes, împărtășește-le și soluțiile la acest gen de piedici. Nu te încăpățâna doar să-i avertizezi și să nu le dai și sfaturile de rigoare cum să le rezolve, ar fi o mare dovadă de egoism. Ce te costă să le dai și câteva informații ajutătoare celor care urmează să îți repete experiența? Numărul norocos: 15.

Taur

Schimbarea pe care o aștepți ca pe un miracol nu vine din stele, ci stă chiar în puterea ta să îi dai voie să ți se manifeste în viață. Ești un lider înnăscut, ai toate resursele necesare succesului, știi exact ce ai de făcut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scânteia care să aprindă acest motor pentru ca el să te ducă apoi la succesul garantat. E timpul să iei o decizie prin care să dai alt curs unor proiecte de la care ai mari așteptări, dar, din când în când, mai este nevoie și de o schimbare de macaz. Numărul norocos: 3.

Gemeni

Discută cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primești de la ei numai reacții entuziaste, asta îți amplifică dorința de a ajunge mai repede acolo unde visați cu toții. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promițătoare, ești capul lor, ești îndrumătorul, motorul de energie. Ca atare, totul va evolua excelent cât timp te interesează la maxim și te vei implica în totalitate. Numărul norocos: 8.

Rac

Nu te simți bine în medii foarte aglomerate, foarte pestrițe, pentru că nu stai prea bine la capitolul comunicare. Ești un pic deprimat sau trist și nu te poți adapta mediului în care te afli. Ceilalți nici nu observă că ți se întâmplă ceva și poate tocmai asta ai fi dorit: să fii luat în seamă. Ai prefera să stai singur cu gândurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de liniște ai nevoie acum, ci exact de agitația aceasta din jur care nu îți permite să aluneci pe panta depresiei. Numărul norocos: 10.

Leu

Renunță la starea de apatie care te copleșește și care te face să te privești cu ochii critici, de parcă nimic nu îți place la tine. Învață să te iubești mai mult așa cum ești, să te aprobi mai mult, pentru că dacă nu ai o părere bună despre propria persoană, cum ai vrea să o aibă alții? Descoperă-ți acele lucruri bune și frumoase, acele calități care merită puse în valoare, deci lasă la o parte atitudinea exagerat de critică. Numărul norocos: 7.

Fecioară

Nu te crampona de trecut, chiar dacă acolo se află ceva foarte important pentru securitatea ta generală. Trecutul s-a dus, acum concentrează-te asupra prezentului, pentru că aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cât ești mai bine ancorat în evenimentele în derulare, cu atât le vei duce mai repede și mai bine la îndeplinire. Dacă te oprești din elan ca să faci câte un ocol înapoi în timp, pierzi din randament și bați pasul pe loc. Numărul norocos: 12.

Balanță

Ai ajuns la capătul unui proiect și poți culege roadele, dar nu te grăbi să tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru că ați lucrat mai mulți umăr la umăr pentru această reușită. A venit vremea să sărbătoriți împreună victoria, să vă recunoașteți unii altora contribuția, să vă aduceți reciproc felicitări și mulțumiri. Nu uita cât de important este un „mulțumesc” sau un gest de recunoștință pentru că, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Numărul norocos: 5.

Scorpion

Ai multe detalii la dispoziție și nu știi cum să le aranjezi ca să aibă un înțeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grăbi să elimini niciunul. Mai ai nevoie să acumulezi câteva informații și vei vedea că vor începe să se lege perfect. Chiar și chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat într-un sens comun, semn că nimic din ceea ce știi, ceea ce afli sau primești, nu este întâmplător. Numărul norocos: 13.

Săgetător

Chiar dacă planurile la care munceai par să se fi încetinit, îți convine acest ritm, pentru că îți permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut. Dacă ai fi fost zorit de la spate de termene limită sau alte condiții stresante, nu ai fi dat randament, deci bucură-te că nu te stresează nimic. Ia-o încet și nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reușita finală. Numărul norocos: 6.

Capricorn

Nimerești într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoții negative, tristețe, probleme, dar la care personal, nu ai nicio soluție. Pentru că nu poți face nimic ca să alungi această atmosferă nefastă, cel mai bine ar fi să te retragi înainte să te influențeze. Energia pe care o emit cei din jur este mai puternică decât dorința ta de a-i ajuta să depășească impasul, încât ei sunt cei care te vor trage după ei în jos. Numărul norocos: 1.

Vărsător

Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obținerea unui job sau a unei funcții superioare, un examen în urma căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră. Deși ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, te pregătești intens încă de pe acum, pentru că vrei să îți iasă toate ca la carte. Numărul norocos: 11.

Pești

Te întâlnești cu un vechi amic despre care probabil nu mai știai nimic și revederea este emoționantă și amuzantă. Este o ocazie excelentă de a lega din nou relația care, în trecut, ți-a făcut mare plăcere, încât profiți de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în ultimii ani și a reînnoda prietenia de odinioară. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, își va arăta utilitatea. Numărul norocos: 2.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×