Sfatul zilei de 28 martie 2020. Balanțele nu știu cum să reacționeze la comportamentul celor din jur

Bogdan Solomon    Dan Suta   
în Horoscop
27/03/2020, 11:30
Sfatul zilei de 28 martie 2020. Balanțele nu știu cum să reacționeze la comportamentul celor din jur
Ziua de sâmbătă nu aduce vești tocmai bune pentru nativii din Balanță. Sursa foto: pixabay.com

Ziua de sâmbătă aduce o serie de provocări atât din punct de vedere sentimental, cât și în ceea ce privește sfera profesională, așa că ascultă cu atenție sfaturile noastre, pentru a putea să treci cu bine peste orice situație. Dacă ești născut sub semnul Balanței, echilibrul îți este dat peste cap de toți cei din jur. Mai exact, de reacțiile fiecăruia dintre ei, pentru că totul pare să meargă invers de cum te aștepți.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 28 martie

Berbec

Treci printr-un moment mai fragil și ești gata să renunți la un demers intelectual început cândva. Poate la o carte pe care ai început-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la școală! Nu te grăbi să renunți la carte, poate ai doar nevoie de o pauză, dar nu renunța la ce ai început. Lasă studiul pentru altădată, dacă acum ți-ai pierdut interesul pentru ceea ce înveți, pentru că va veni o zi când te vei întoarce și vei continua de unde ai lăsat totul. Numărul norocos: 3.

Taur

Călătoriile acestei zile generează o stare de stres care îți depășește capacitatea de acceptare, încât ar fi de preferat să nici nu mai pleci la drum, dacă s-ar putea. Orice fleac te irită, nu găsești la destinație oamenii cu care aveai întâlnire, ba și mașina îți mai creează unele mici probleme, încât deplasarea în sine nu îți face nicio plăcere. Se pare că este o călătorie obligatorie, nu o poți amâna pe altădată, fiind una în interes de serviciu, dar nu prea reușești să duci la bun sfârșit scopul pentru care pleci la drum. Numărul norocos: 15.

Gemeni

Treci un pic dincolo de realitate, pentru că s-ar putea ca cele mai bune idei să nu fie cele concrete, palpabile, care ți se oferă de către cei din jur. Unele provin din vis, altele din imaginație, deci din alte dimensiuni decât cele firești. Fii calm și meditează, gândește-te la situația în care te afli, și vei vedea că îți vin idei interesante. Merită să le pui în aplicare, pentru că ele sunt inspirație universală. Numărul norocos: 16

Rac

Te simți onorat să te afli în preajma unei persoane cu multă experiență de la care ai multe de învățat. Fie că este vorba despre un curs de specializare sau doar o lecție de viață furată din zbor, îți place să asculți povețele celor mai în vârstă. Este bine că îți recunoști neștiința în anumite domenii și că mai ai multe de acumulat până ajungi la nivelul acelei persoane. Numărul norocos: 10.

Leu

Nu pune la suflet conflictele banale care se mai încing azi, pentru că nu merită atenție. Ai putea trata orice atac mai mult în glumă, deci ignoră tonul ridicat al unora. Îi vei dezarma mult mai repede cu un zâmbet pe chip și cu o poantă pe buze, pentru că nu vor ști dacă este ironie, dacă vorbești serios, dacă e cinism. Această atitudine de aparentă indiferență, de încredere super-optimistă că nimic nu te poate afecta, este perfectă pentru a depăși orice situație tensionată. Numărul norocos: 3.

Fecioară

Este nevoie de o contribuție solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găsești o cale de a-i convinge și pe alții care au ceva de oferit să ți se alăture. Dacă vă uniți mai mulți forțele în același sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. Este o mândrie și un motiv de imensă satisfacție să descoperi cât de mulți oameni deosebiți vin alături de tine, umăr la umăr, pe cine te poți baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acțiuni încep să se întrevadă. Numărul norocos: 8.

Balanță

La vorbe bune ți se răspunde cu răutăți, la laude și complimente – cu critici și judecăți severe, deci nu mai înțelegi nimic. De ce se poartă unii cu tine așa, este un mare mister, pentru că nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalți parcă vor cu orice preț să te rănească. Cel mai dureros este să vezi că exact cei mai dragi, ți se opun cu vehemență, dar tocmai pentru că vă leagă prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomație și de înțelepciune, iertându-i. Dar inima cine ți-o liniștește? Numărul norocos: 6.

Scorpion

Nu te poți detașa de problemele majore de serviciu, ci simți nevoia să discuți cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă. Discuțiile au un efect eliberator, pentru că, spunând altuia ce ai realizat până acum și încotro vrei să mergi, descoperi ori o altă viziune asupra evenimentelor, ori o soluție salvatoare, ori o eventuală eroare pe care, de unul singur, nu ai fi observat-o. Numărul norocos: 2.

Săgetător

Ești în fața unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, și abia aștepți să-i dai startul ca să ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede și bine, datorită acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atâta timp cât crezi cu tărie în șansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare dată resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Numărul norocos: 11.

Capricorn

Chiar dacă proiectul la care muncești evoluează mai lent decât te-ai fi așteptat, nu îți pierde răbdarea, pentru că nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar și din acest ritm încetinit vei avea ceva de învățat. Poate, este de fapt cel mai eficient ritm în care pot evolua lucrurile, pentru că, dacă te-ai grăbi, ai face o mulțime de gafe. Este chiar în beneficiul tău să nu te zorească nimeni sau să te împingă de la spate, pentru că rezultatele finale vor fi mult mai bune când ai timp suficient la dispoziție. Numărul norocos: 13.

Vărsător

Nu poți colabora la fel de bine cu cei care îți sunt alături, chiar dacă unii promit marea cu sarea pentru a te convinge. Ai unele îndoieli cu privire la capacitatea unora de a-și duce promisiunile la îndeplinire, pentru că ți-au oferit și altădată ocazia de a te îndoi de calitățile lor. S-ar putea ca adevăratul ajutor să vină din cu totul altă direcție decât te-ai fi așteptat, deci nu te mulțumi cu cei pe care-i ai aproape. Numărul norocos: 9.

Pești

Nimic nu îți convine din ceea ce auzi, deoarece ți-ai agățat speranțele de un anumit eveniment care nu vine în forma mult dorită. Este păcat să pierzi o mulțime de alte vești sau soluții bune doar pentru că nu răspund așteptărilor de moment. Așadar, lasă supărarea la o parte și încearcă să te mulțumești și cu puțin, cu ceea ce primești în schimb. Uneori soluțiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu îți place la prima vedere, dar după ce vei depăși impresia inițială, ai putea descoperi că merită de fapt atenție. Numărul norocos: 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×