Sfatul zilei de 28 ianuarie. Taurii trebuie să fie atenți la semnalele primite din partea altor persoane

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/01/2020, 14:30
Sfatul zilei de 28 ianuarie. Taurii trebuie să fie atenți la semnalele primite din partea altor persoane
Racii trebuie să fie foarte atenți, pentru că îi așteaptă noi provocări în această zi de marți. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 28 ianuarie, pentru fiecare zodie în parte, iar surprizele se țin lanț. Nu toate sunt, însă, plăcute, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Taur. Calculează-ți cu mare atenție fiecare pas și nu ignora semnalele celor din jur.

Așa arată sfatul zilei de marți, 28 ianuarie

Berbec

Intri într-o competiție alături de rivali puternici, dar nu îți este deloc teamă de confruntare, pentru că ești stăpân pe situație și ai toate șansele să te impui. Față de contracandidații tăi, dispui de un punct forte: dramul de tupeu care te ajută să treci peste orice piedică, la care se adaugă și resurse imense de energie, care, coroborate, te vor propulsa direct în frunte. Numărul norocos: 3.

Taur

Ești genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îți va alunga orice urmă de nesiguranță încât ar fi culmea să le pui și pe ele la îndoială. Trebuie să fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce îți apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Cariera ta va depinde mult de decizia pe care o vei lua astăzi. Nu te grăbi să dai un răspuns la primul impuls. Mai gândește-te, mai informează-te, mai studiază, pentru că e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Ascultă sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta şi pentru a-ți deschide o cale. Numărul norocos: 5.

Rac

Te preocupă unele investiții de acasă, cum ar fi aparatura electrocasnică sau mobila, dar nu poți lua decizii de unul singur, ci numai împreună cu partenerul de viață. Dacă vezi că și el îmbrățișează cu acelaşi interes aceste planuri, ai curaj să le inițiezi în perioada următoare, dar dacă vezi din partea sa unele rezerve, vei fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare. Numărul norocos: 12.

Leu

Prea te lași dominat de influenţele negative din jur, când ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, ştii cel mai bine pe ce te poți baza, ori ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine. Numărul norocos: 7.

Fecioară

Este o zi exact pe stilul tău, mai liniştită, organizată, în care toate evoluează într-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totuşi, pentru unii, lentoarea aceasta dă impresia că ai fi şi indiferent sau neatent la tot ce se petrece în jur şi ai putea fi interpretat greșit. Numărul norocos: 2.

Balanță

Azi cariera este în centrul atenţiei, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional. Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ți-ai făcut temele cât ai putut de bine, iar acum te prezinți cu încredere în fața unei comisii care are rolul de a-ți verifica atent cunoştinţele acumulate. Numărul norocos: 17.

Scorpion

Fii atent cum te comporți azi în fața unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea să te sancţioneze aspru. Nu îți dorești să atragi replici severe la adresa ta, deci taci şi suportă o situaţie chiar dacă nu ești deloc de acord cu ea. Numărul norocos: 1.

Săgetător

Nu poți continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei. Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simți un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu. O iniţiativă venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur. Propune-i ceva partenerului care să vă scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmplă. Numărul norocos: 3.

Capricorn

Nu te aştepta ca relaţia dintre sexe opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum ai privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel. Dacă celălalt ridică tonul, încearcă să aplanezi conflictul înainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie să cedeze, deci fii balanţa care menţine echilibrul între energiile descătuşate! Numărul norocos: 11.

Vărsător

Te situezi în faţa unui nou proiect, dar pornești totul cu o oarecare nesiguranţă, pentru că se ivesc o mulţime de oponenţi care nu sunt de acord cu tine. Nu toate începuturile sunt line şi simple, înarmează-te cu multă răbdare, dar mai ales cu mult calm, pentru că nu îi vei convinge uşor pe cei alături de care vei lucra. Una vrei tu şi alta vor ei, şi de aici se pot naşte mari contradicţii în care doar argumentele logice vor avea ultimul cuvânt, nu nervii! Numărul norocos: 6.

Pești

Primești vești de departe care te pun pe gânduri şi te supără, pentru că ar fi nevoie de o intervenţie din partea ta acolo, la faţa locului. Ca să te poți prezenta personal, ar trebui să lași alte treburi deoparte şi să pleci la drum, dar nu ești în cea mai bună stare pentru asta. Numărul norocos: 15.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×