Sfatul zilei de 27 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțelor, atenție la ce destăinuiri faceți!

Dan Suta   
în Horoscop
26/10/2019, 15:38
Sfatul zilei de 27 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțelor, atenție la ce destăinuiri faceți!
Sfatul zilei de 27 octombrie 2019. Sursa foto: TeePublic

Citește sfatul zilei de 27 octombrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă și care este numărul tău norocos și ce te îndeamnă astrele să faci. Balanțele trebuie să aibă foarte mare grijă ce fel de destăinuiri vor face azi, căci lucrurile se pot complica pentru acestea.

Sfatul zilei de 27 octombrie pentru zodia ta

Berbec: Nu îi judeca pe ceilalți după prima impresie. Încearcă să faci tot posibilul să îi cunoști mai bine, fii mai deschis, ascultă mai mult și vorbește mai puțin. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Lasă grijile pe seama celor care sunt artizanii problemei pe care trebuie să o rezolvi. Tu oferă-le doar soluția pe care o vezi și rezumă-te la asta. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricornii trebuie să ridice un pic așteptările

Gemeni: Ca să nu te încurci ar fi bine să te organizezi mai bine. Ia-ți un timp și treci pe hârtie toate lucrurile urgente. Numărul norocos al zilei: 9.

Rac: Cunoști o persoană care te poate ajuta cu privire la anumite chestiuni birocratice. Ai un mare noroc azi! Numărul norocos al zilei: 13.

Leu: Discuțiile cu persoana iubită par să evolueze, iar asta e bine. Începi să fii tot mai conștient că dialogul e singura soluție în a rezolva chiar și cea mai mică problemă. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Te ostenești de multe ori degeaba și îți dai seama azi că poate e cazul să fii ceva mai relaxat, mai habarnist. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță: Ai grijă ce spui și mai ales cui îi spune. Unii au limba cam lungă. Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion: Nu te încăpățâna să demonstrezi că ai dreptate mai ales dacă miza nu este una mare. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Nu te sfii să spun „NU”. Este momentul să te impui nițel. Numărul norocos al zilei: 3.

Capricorn: Trebuie să ridici puțin așteptările, să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor pe care e bine să le rezolvi repede ca să te apuci, în sfârșit, de marile proiecte în care crezi. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o fără mare dramatism. Nu te mai victimiza când nu este cazul. Numărul norocos al zilei: 22.

Pești: Unele șușoteli pe care le auzi nu sunt tocmai pe placul tău. Cere socoteală dacă ai impresia că merită. Numărul norocos al zilei: 18.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×