Sfatul Zilei de 22 august. Fecioara primește o veste devastatoare de la cine se aștepta mai puțin

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
21/08/2019, 17:14
Sfatul Zilei de 22 august. Fecioara primește o veste devastatoare de la cine se aștepta mai puțin GALERIE FOTO
Sfatul Zilei 22 august

FANATIK vă aduse Sfatul Zilei de 22 august. Astrele trag un puternic semnal de alarmă pentru mai multe zodii, însă Fecioara trebuie să fie cea mai atentă! Partenerul de viață al nativului Fecioară este posibil să vă transmită niște mesaje dureroase!

Așa arată Sfatul Zilei de 22 august pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec trebuie să rămână calm și concentrat, deoarec are de luat o decizie foarte importantă. Uneori este bine să-ți asculți și inima! Numărul norocos al zilei: 1.

Taur

Planurile de afaceri trebuie ținute departe de ochii curioșilor, deoarece nu ști cum reacționează fiecare. S-ar putea să ți se fure ideea. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul Zilei 22 august
Sfatul Zilei 22 august

Gemeni

Nativii Gemeni se implică emoțional foarte ușor și nu este bine deloc. Pui suflet și la locul de muncă, dar trebuie să te și detașezi, pentru a putea gândi rațional. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac

Nativul Rac se face că nu vede adevărul, pentru a nu seferi. Este chiar în fața ta și trebuie să iei poziție! Numărul norocos al zilei: 8.

Leu

Leul are o zi bună, însă o veste venită de departe îl cam tulbură. Rămâi cu picioarele pe pământ și totul va fi bine.  Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Nativul Fecioară primește o veste proastă chiar de la partenerul de viață. Se pare că vin schimbări pentru nativ. Nu dispera, viața merge înainte. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță

Balanța se bucură astăzi de atenția tuturor, mai ales a celor din familie, pe care însă i-a cam neglijat în ultima perioadă. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion

Nativul Scorpion trebuie să depună mai mult efort pentru îmbunătățirea vieții de cuplu. Dacă ețti refractar, nu ajuți cu nimic! Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător

Săgetătorul are probleme la locul de muncă, însă nu trebuie să dispere. Lucrurile vor intra pe făgașul normal. Numărul norocos al zilei: 5.

Capricorn

Nativii Capricorn vor să facă investiții, însă nu este o perioadă propice, deoarece acestea s-ar putea transforma într-un mare eșec. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător

Vărsătorul are mult de muncă, însă trebuie să își facă o listă, pentru a nu uita de unele chestiuni importante. Numărul norocos al zilei: 1.

Pești

Peștii se văd puși în fața unei situații foarte complicate. Liniștește-te și caută cea mai bună soluție. Este la îndemâna ta! Numărul norocos al zilei: 6.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×