Horoscopul dragostei 22 august 2018: Emoții și trăiri speciale pentru zodia Berbec

Ana Ioana   
în Stiri mondene
21/08/2018, 17:55
Horoscopul dragostei 22 august 2018: Emoții și trăiri speciale pentru zodia Berbec
horoscopul dragostei pentru toate zodiile

Horoscopul dragostei 22 august 2018. Horoscopul dragostei aduce în prim plan zodia Fecioarei. Săptămâna începe cu ieșirea Soarelui din zodia Leu. Toți am trecut prin sezonul eclipselor concomitent cu a astrelor retrograde într-un număr record. Soarele intră în zodia Fecioarei.

Pe 23 august Soarele va face marele trigon cu Uranus și Saturn, unul dintre cele mai bune contexte astrale. Pentru Pești este luna plină de pe data de 26 august. Bucurați-vă de această energie excelentă care îndeamnă să ieși din zona de confort și să extinzi cercul social cu oameni extraordinari.

Citește și: Protestatarul cu piciorul găurit, infectat cu bacterie clostridium!

Citește și: Jaf la drumul mare, la Țăndărei! Cum a scăpat femeia cu doi copii din ghearele tâlharilor!

Horoscop dragoste Berbec

Emoții și trăiri speciale care copleșesc. Se creează atașamente față de unii oameni. Cei din zodia berbec sunt mai pasionali și posesivi. Dar ai și energia și vigoarea de a te implica în mai multe proiecte. Toate privesc familia și casa.

Horoscop dragoste Taur

Imaginația zodiei taur este la cote înalte. Te simți mai inspirat și ai tot felul de idei cu care îți poți surprinde partenerul de cuplu. Te-ai hotărât să ieși din rutina zilnică și să explorezi lucruri pe care nu le-ai mai încercat până acum în vreo relație.

Horoscop dragoste Gemeni

Lumea pare că nu este în armonie cu intențiile și toate dorințele tale. Tu alegi să faci un pas înapoi în a încerca de a-i convinge pe ceilalți ca tu ai dreptate. Trebuie să ai în vedere că lucrurile pot deveni tensionate, mai ales dacă nimeni nu este dispus să asculte. Punctul de vedere al celuilalt contează cel mai mult. Se pot rezolva toate dacă ai răbdare și devi un bun ascultător.

Horoscop dragoste Rac

Energia celor aflați în zodia rac este canalizată spre carieră. De știut este că numai ție ți se schimbă îndatoririle și nu mai ai timp ți pentru viața pe care ți-ai dori s-o ai în cuplul tău. Este posibil să te bucuri de o promovare care îți va solicita întreaga energie și atenție. Încearcă doar să nu-ți neglijezi partenerul de viață.

Horoscop dragoste Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu vine o avalanșă de sentimente. Emoții profunde pozitive și negative o să va copleșească. Tu ceri mai multe dovezi de iubire. Tu ceri mai multe dovezi de iubire, vrei să fii în centrul atenției, pentru a te asigura că nu ești la coada listei priorităților partenerei sau partenerului.

Horoscop dragoste Fecioară

Fecioarele au tendința de a-și pierde ușor cumpătul. Devin agresive și mai ales atunci când tu simți că ceilalți nu-ți fac exact pe plac. Fecioarele sunt nerăbdătoare, iritate. Adesea acționezi impulsiv, în special când te simți blocat în acțiunile din trecut sau prezent. Din cauza faptului că tu ești nervos/nervoasă în exces, relația este predispusă eșecului. Atenție!

Horoscop dragoste Scorpion

Scorpionul se va adapta noilor tendințe dezinvolte. Aceștia sunt dornici de noi experiențe, impulsionați de o dorință puternică sexuală. Chiar de la începutul anului 2018 aceștia au fost cu jupiter în domiciliu. Atfel, scorpionii au dat o lovitură din toate pucntele de vedere, în special pe plan afectiv. În orice familie unde se găsește un scorpion va fi ca o undă de șoc. Acesta/aceasta își va dori independență, iar dragostea va fi interpretată diferit de către fiacre partener.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×