Jaf la drumul mare, la Țăndărei! Cum a scăpat femeia cu doi copii din ghearele tâlharilor!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/08/2018, 11:55
Jaf la drumul mare, la Țăndărei! Cum a scăpat femeia cu doi copii din ghearele tâlharilor!
Tentativa esuata de jaf la drumul mare la Tandarei

Jaf la drumul mare, la Țăndărei! De asta a avut parte o familie din Galați, care a trăit coșmarul vieții, în timp ce se întorcea acasă de la mare! Fiica cea mică nu s-a simțit bine deloc, așa că cei doi soți s-au decis să plece acasă în miez de noapte. Și-au făcut în grabă bagajele, s-au urcat în mașină și au plecat la drum.

Totul a fost foarte bine până când au ajuns în localitatea Țăndărei. De-aici au început să trăiască un coșmar cum numai în filmele de la Hollywood mai vezi. Pe un drum deloc iluminat, s-au trezit prinşi între trei maşini. ”În faţa noastră, un Renault Clio este oprit de un Audi cu număr de Ialomiţa (fix la ieşire era un indicator cu «drum închis», pus intenţionat de ei). «Ciudat!» zic… Blochez uşile, îmi zice soţul să întorc, o luăm pe drum ocolitor. Când dau să întorc, şoferul din Audi îmi aprinde o lanternă în faţă, încercând să mă orbească şi să observe cu cine mai sunt în maşină. Întorc. Şoferul Renault-ului a mers după noi. La 200 de metri, o dubiţă albă mi se opreşte brusc în faţă, Audi-ul era în lateral stânga. Coboară nişte ţigani din maşini şi vin spre mine. Nu mai ştiu ce aveau în mâini, eram deja speriată, calculam din ochi să văd dacă pot trece printre ei cu maşina şi cam ce s-ar întâmpla dacă aş ieşi de pe carosabil. Demarez şi reuşesc să mă strecor în viteză ieşind în strada principală, îndreptându-mă către postul de poliţie, care, ce să vezi?! Era gol! Dubiţa si Audi-ul după noi. Dubiţa mă opreşte (culmea!) chiar în faţa secţiei de poliţie. Se dau jos şi vin spre noi. În acest timp, soţul sunase la 112, încercând să le explice că nu ne-am şicanat în trafic, că suntem cu doi copii în maşină, din care unul bolnav, că de-aia am plecat la miezul nopţii la drum, că nu i-am deranjat pe nenorociţii ăia cu nimic, că urmăresc să ne tâlhărească“, povesteşte Carmen Ilie pentru adevărul.ro, care îşi aminteşte că în timp ce încerca să treacă printre maşinile agresorilor pentru a-şi salva familia, tâlharii au început să arunce cu pietre în maşina lor, încercând să-i oprească.

Citește și Hoț împușcat mortal în timpul unui jaf armat! Atenție, video foarte violent! 

Citește și Tâlhărie cu surpriză! Bărbat din Iaşi jefuit de un tânăr care se dădea femeie!

Jaful la drumul mare a fost evitat de determinarea victimelor

”M-am gândit la copii şi la familie şi, în momentul acela, m-am mobilizat automat. Mă gândeam la fetiţa mea cea mică, ce trebuia să ajungă la spital, şi la cea mare, care se trezise şi era speriată pentru că nu înţelegea ce se întâmplă. Dacă eram singură în maşină, nu ştiu dacă aş fi supravieţuit. După ce am ieşit din Ţăndărei, am mers cu viteză foarte mare. Am accelerat pentru că mă gândeam că dacă nu merg cu viteză, ei mă vor prinde din urmă. Îmi era teamă. Mă rugam să mă oprească un echipaj de poliţie ca să pot să îi explic ce s-a întâmplat, dar nu găseşti nici pe naiba”. 

Familia care tocmai ce trecuse prin iad a fost sfătuită de oamenii legii…să se întoarcă în Țăndărei, pentru a depune plângere! ”Ne-au spus că dacă vrem să facem o sesizare, nu avem decât să ne întoarcem la Ţăndărei. Adică să ne întoarcem în gura lupului, de unde am plecat. Dar nu să ne întrebe: Domnule, dar copiii sunt bine? Zici că un copil este bolnav, hai să trimitem un echipaj, să trimitem o salvare. Hai să facem într-un fel… Omeneşte“, povesteşte Carmen Ilie, care a scapat ca prin minune de o tâlhărie la drumul mare, la Țăndărei.

Polițiștii susțin însă că presupușii tâlhari ar fi sunat la 112, înaintea familiei respective, și au reclamat faptul că o mașină suspectă se plimbă prin Țăndărei și că a încercat chiar s-o blocheze, însă fără succes! Cât despre tentativa de blocare a maşinii în trafic, Poliţia spune că va declanşa o anchetă doar dacă victimele vor depune o sesizare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×