Sfatul Zilei de 20 august. Racul nu trebuie să-și plângă de milă!

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
19/08/2019, 17:00
Sfatul Zilei de 20 august. Racul nu trebuie să-și plângă de milă! GALERIE FOTO
Sfatul Zilei 20 august

FANATIK îți aduce Sfatul Zilei de 20 august. Ai grijă să asculți ce au să-ți transmită astrele, deoarece este foarte important. Mai jos vei găsi și numărul norocos al zilei, după care te poți ghida.

Berbec

Ți-ai ajutat rudele și prietenii de fiecare dată când au avut nevoie. Acum trebuie să te ocupi mai mult de tine, să-ți satisfaci poftele și să ai mai multă grijă de tine. Numărul norocos al zilei: 7.

Taur

Taurul vrea justițe până la capăt. Uneori, însă este nevoie să mergi mai departe și să-ți vezi de treburile tale. Numărul norocos al zilei: 9.

Sfatul Zilei 20 august
Sfatul Zilei 20 august

Gemeni

Nativii Gemeni nu vor să renunțe la ceva sau cineva nici în rutul capului. Nu are rost să te ții cu dinții de o situație care nu îți mai produce nicio plăcere. Numărul norocos al zilei: 12.

Rac

Racul nu trebuie să melo-dramatizeze. Dacă ceva nu iese cum ar trebui, mergi mai departe și mai încearcă, nu-ți plânge de milă! Numărul norocos al zilei: 4.

Leu

Nativul Leu parcă nu mai este încântat de situația de la locul de muncă, de noile cerință. Așadar, este momentul oportun să faci niște alegeri. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară

Nativul Fecioară urmează să fie dezamăgit de un prieten. Acesta îl va lăsa baltă atunci când îi va fi mai drag. Selectează-ți bine prietenii! Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță

Nativul Balanță se va bucura de o zi plină de iubire. Partenerul de viață nu știe ce să mai facă să îi intre în grații. Ai face bine să răspunzi cu aceeași monedă. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion

Cei din jurul tău își arată semne de afecțiune. Ai face bine să faci la fel, deoarece nu vrei să rămâi singur. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător

Săgetătorul se gândește mai mult la el și bine face. Trebuie să-ți mai îndrepți atenția și asupra nevoilor tale!Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn

Schimbarea trebuie să vină de la tine, deoarece nu poți avea pretenții la ceilalți, când tu nu faci nimic. Numărul norocos al zilei: 2.

Vărsător

Nativul Vărsător trebuie să facă față tuturor problemelor care îi ies în cale. Nu te lăsa bătut și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 14.

Pești

Poți lua o pauză de la planul tău de viitor, deoarece trebuie să te mai și relaxezi. Vei gândi mult mai bine după o perioadă de odihnă. Numărul norocos al zilei: 15.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×