Sfatul zilei de 16 decembrie. Capricornul primește o veste care îl demoralizează

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
15/12/2019, 14:37
Sfatul zilei de 16 decembrie. Capricornul primește o veste care îl demoralizează
Sfatul zilei 16 decembrie. Sursa foto: observator.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de 16 decembrie. Multe dintre zodii primesc vești bune și au parte de o zi specială. Capricornul însă este demoralizat de o veste proastă, care îl clatină serios.

Așa arată sfatul zilei de 16 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec bate cu pumnul în masă, dacă ceva nu îi convine și va avea succes în eventuale negocieri. Numărul norocos al zilei este 5.

Taur

Trebuie să continui planul pe care l-ai pus pe hârtie, indiferent de problemele pe care le întâmpini, deoarece este unul foarte bun. Numărul norocos al zilei este 1.

Gemeni

Vocea ta interioară îți spune să investești într-o afacere destul de riscantă. Ai face bine să-ți asculți instinctul, pentru că ai putea avea succes. Numărul norocos al zilei este 6.

Rac

Trebuie să te gândești mai mult la tine și să nu te mai treci pe plan secund, deoarece s-ar putea să regreți mai târziu. Numărul norocos al zilei este 2.

Leu

Te paște un conflict cu partenerul de viață. Ar fi bine să ai o discușie serioasă și să afli care este problema care îți poate aduce probleme. Numărul norocos al zilei este 7.

Fecioară

Încearcă să îi asculți și pe ceilalți, deoarece nu se știe de unde vine o soluție bună pentru problema cu care te confrunți. Numărul norocos al zilei este 4.

Balanță

Ai de luat decizii foarte importante astăzi, însă ar trebui să te consulți și cu partenerul de viață, pentru a lua decizia corectă. Numărul norocos al zilei este 5.

Scorpion

Ai un proiect care nu mai suportă amânare, așa că ai face bine să-l termini, mai ales dacă există și penalități. Numărul norocos al zilei este 12.

Săgetător

Poți primi astăzi un sfat de la o rudă mai în vârstă, care te va ajuta mult în problema cu care te confrunți. Numărul norocos al zilei este 3.

Capricorn

Primești o veste proastă, dar nu trebuie să te lași demoralizat. Ridică-te și continuă să-ți duci planul la bun sfârșit.  Numărul norocos al zilei este 13.

Vărsător

Vărsătorul va avea o discuție serioasă cu partenerul de viață, în urma căreia va afla dacă vor continua sau nu. Trebuie să rămâi calm. Numărul norocos al zilei este 8.

Pești

Uită trecutul, dar nu și lecțiile învățate din greșeli, altfel nu poți evolua așa cum îți dorești. Numărul norocos al zilei este 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×