Sfatul zilei de 13 octombrie 2019. Berbecii și Săgetătorii trebuie să fie mai vehemenți

Dan Suta   
în Horoscop
12/10/2019, 13:33
Sfatul zilei de 13 octombrie 2019. Berbecii și Săgetătorii trebuie să fie mai vehemenți
Sfatul zilei de 13 octombrie 2019. Sursa foto: soultravelrules.com

Citește sfatul zilei de 13 octombrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Vor avea loc o serie de schimbări în ultima zi a acestei săptămâni mai ales pentru Berbeci și Săgetători, care trebuie să se impună ceva mai mult și să nu mai lase după ceilalți desfășurarea anumitor evenimente.

Sfatul zilei de 13 octombrie pentru zodia ta

Berbec: Trebuie să fii un pic mai vehement și să te impui în fața celor din jurul tău. E momentul să spui ce ai pe suflet, să nu te lași păcălit de ceilalți, să nu mai faci concesii. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Nu lăsa anumite lucruri nefinalizate, chiar dacă nu ai chef să te apuci serios de treabă. Este momentul să pui osul la treabă și să dovedești că ești capabil să te autodepășești. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni: Nu căuta nod în papură celor din jurul tău. Ar fi mai indicat să vezi unde greșești tu, să repari lucrurile care nu merg pe roate, așa cum trebuie. Numărul norocos al zilei: 11.

sfatul zilei 13 octombrie
Săgetătorii trebuie să fie mai vehemenți. Sursa foto: TeePublic

Fecioarele nu trebuie să forțeze mâna destinului

Rac: Dacă nu simți că poți purta o discuție cu cei din jur fără să te înflăcărezi, trage aer în piept și concentrează-te cu maximă atenție asupra mesajelor pe care vrei să le comunici. Tonul poate strica orice argument. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Pleci la drum cu emoții pentru că e o zi extrem de importantă pentru tine. Fii optimist! Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Lasă lucrurile să evolueze din inerție, cel puțin o perioadă. Nu forța mâna destinului. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Nu face concesii celor din jurul tău. E bine să te pregătești pentru orice eventualitate cu privire la sectorul profesional în care activezi, dar spune stop compromisurilor. Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion: Petrece mai mult timp alături de familie, alături de prieteni. Ai nevoie de căldura și afecțiunea lor. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător: Fii mai decis, mai vehement, mai impunător. Gândește-te doar la lucrurile pe care le poți câștiga prin acest comportament. Nu te lăsa manevrat. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn: Nu îți pierde încrederea în viitor, chiar dacă perspectivele actuale nu sunt cele mai strălucite. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Mai ai de trecut un singur hop, unul important pentru a fi fericit. Fii pozitiv. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești: Du bătăliile personale până la capăt și potrivește-ți bine ceasul, căci vin momente extraordinare. Numărul norocos al zilei: 10.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×