Sfatul zilei de 13 august 2019 pentru fiecare zodie. Berbecii trebuie să aibă grijă la ce spun

Dan Suta   
în Horoscop
12/08/2019, 14:42
Sfatul zilei de 13 august 2019 pentru fiecare zodie. Berbecii trebuie să aibă grijă la ce spun
Sfatul zilei de 13 august 2019. Sursa foto: livescience.com

Citește sfatul zilei de 13 august 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Descoperă și care este numărul norocos pentru tine. Berbecii au parte de o zi destul de bulversantă, una în care orice cuvânt aruncat la nervi se poate întoarce împotriva lor.

Sfatul zilei de 13 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Ai grijă ce spui și mai ales cu cine folosești un ton autoritar. Revino cu picioarele pe pământ și concentrează-te doar asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 9.

Taur: Pune-te la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie căci vei avea nevoie de informații proaspete. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni: Nu îi judeca pe cei din jur după aparențe, ci încearcă să îi cunoști. Apropie-te de oameni și descoperă-le poveștile de viață. Unele dintre ele te pot inspira. Numărul norocos al zilei: 4.

sfatul zilei 15 august
Fecioarele au nevoie de noi obiective. Sursa foto: Fine Art America

Fecioarele trebuie să își propună țeluri noi de atins

Rac: Nu te plânge dacă lucrurile nu evoluează în direcția scontată. Poate că este momentul să cazi la pace cu propriul tău trecut și să înțelegi unde ai făcut cele mai multe greșeli. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Bucură-te de această zi extraordinară, în care de dimineață până seară primești numai vești bune. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară: Propune-ți obiective noi! Ești într-o perioadă efervescentă de care trebuie să profiți cât poți de mult. Ai multe momente benefice azi. Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță: Treci peste micile neplăceri ale zilei și ia în vedere doar lucrurile pozitive. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Nimic nu se compară cu momentele de sinceritate pe care ți le oferă prietenii. Deschide-te și tu în fața lor și scapă de poverile sufletești. Numărul norocos al zilei: 5.

Săgetător: Potrivește-ți bine ceasul azi căci e o zi în care trebuie să te împarți între mai multe locuri. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn: Ia în calcul orice deznodământ legat de situația tot mai tensionată de la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Organizează-te mai bine și vei vedea că totul va ieși ca la carte. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești: Pentru tine, tot ce contează în aceste momente este să îți calculezi bine bugetul pentru a nu întâmpina dificultăți la final de lună. Numărul norocos al zilei: 7.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×