Cum te afectează Luna Plină din 15 august 2019, în funcție de zodie. Nativii care prind puteri extraordinare

Dan Suta   
în Horoscop
12/08/2019, 12:39
Cum te afectează Luna Plină din 15 august 2019, în funcție de zodie. Nativii care prind puteri extraordinare
Lună Plină pe 15 august 2019. Sursa foto: hepta.ro

Luna Plină din 15 august 2019, chiar de Sfânta Maria, vine cu o serie de evenimente importante în viețile nativilor. Vor avea loc transformări uluitoare pentru mai multe semne zodiacale. Nativii care s-au simțit extrem de descumpăniți, descurajați în ultima vreme vor căpăta o forță uriașă de readaptare la mersul în viteză al lucrurilor.

Luna Plină din 15 august și zodiile

Berbecii vor deveni din seara zilei de 15 august mai siguri pe ei, mai pregătiți pentru a face față tuturor solicitărilor celor din jur. Vor avea parte de o perioadă benefică. Taurii primesc o infuzie de putere aproape supranaturală. Devin mai rezistenți la crize și chiar le gestionează cu dibăcie. Vor ieși din orice bucluc.

Pentru Gemeni, influența Lunii Pline se traduce simplu: insomnie. Vor deveni mai agitați, mai nesiguri pe forțele lor și chiar mai recalcitranți. Tot debusolați vor fi și Racii, mai ales că Luna este guvernatoarea semnului lor. Leii vor avea parte de ceva mai multă liniște. Acești nativi nu sunt afectați foarte mult de fazele lunii, căci ei sunt elemente solare (guvernați de Soare).

lună plină 15 august 2019
Vărsătorii, Peștii și Capricornii vor avea de suferit. Sursa foto: hepta.ro

Capricornii intră în depresie; Vărsătorii și Peștii devin extrem de agitați și recalcitranți

Fecioarele pot avea și ele probleme cu somnul din cauza Lunii Pline, însă energia și vibrațiile pe care le vor simți a doua zi, pe 16 august, vor fi suficiente încât să obțină tot ce își doresc. Vor avea putere de muncă cât pentru un an. Balanțele devin mai gânditoare, mai circumspecte, mai puțin intruzive.

Scorpionilor le va merge de minune, mai ales că Luna Plină este de fiecare dată de partea lor, în special din punct de vedere sentimental. Săgetătorii devin mai spirituali și mai pregătiți să facă față situațiilor tensionate, în timp ce Capricornii se retrag precum ursul în bârlog. Luna Plină îi bagă în depresie.

Vărsătorii și Peștii vor avea parte din 15 august încolo de momente de agitație. Fenomenul de Lună Plină îi face mai vulnerabili în fața criticilor. Riscă să pornească conflicte inutile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×