Sfatul zilei de 12 aprilie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă un plan de rezervă, altfel devin sclavii unor gânduri negre

Bogdan Solomon   
în Horoscop
11/04/2020, 10:28
Sfatul zilei de 12 aprilie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă un plan de rezervă, altfel devin sclavii unor gânduri negre
Săgetătorii trebuie să găsească rapid un plan de rezervă. Sursa foto: pinterest.com

Duminică, 12 aprilie, te așteaptă o serie de provocări dificile, mai ales din punct de vedere sentimental. Nu-ți face griji, FANATIK este aici și îți aduce sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte, astfel încât să treci peste toate cu bine. Iar dacă ești născut sub semnul Săgetătorului, încearcă să găsești cât mai rapid un plan de rezervă, altfel riști să rămâi blocat în gândurile negre provocate de eșecul suferit.

Așa arată sfatul zilei de 12 aprilie 2020

Berbec

Nu te juca cu timpul pentru că fiecare minut care trece contează în situația de față. Nici nu îți dai seama când trece timpul dacă îl risipești pe nimicuri. Ai o relație cu totul specială cu timpul, ești eficient, organizat, dar de data aceasta ai impresia că deții tot timpul din lume pentru a te mișca în voie. Nu este chiar așa! Vei ajunge în fața unui impas în care îți vei da seama că nu ai folosit orele cu înțelepciune. Intri în criză de timp și începi să faci gafe și regreți că nu ți-ai organizat mai bine sarcinile. Numărul norocos: 5.

Taur

Azi iubirea este la cote maxime! Persoana iubită te așază în centrul universului său și te simți foarte bine în această postură. Iubirea îți dă energie, curaj, încredere, te simți susținut necondiționat și ești capabil de adevărate miracole. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Nu pune la suflet micile motive de supărare care apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenție, vor dispărea de la sine. Ca atare, cea mai bună atitudine în fața lor este umorul. Glumind pe seama veștilor tocmai aflate, luându-le peste picior, de parcă ar fi motiv de distracție și nicidecum unul de îngrijorare, vei vedea că efectele lor vor trece fără să te atingă. Numărul norocos: 15.

Rac

Ai o zi de succes în care ți se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distracție. Primul plan vizat de vești excelente este cel sentimental, deci programează-ți o întâlnire cu persoana iubită. Dacă ești singur ieși undeva, nu se știe de unde sare iepurele și termini ziua îndrăgostit lulea. Și la serviciu se pot auzi vești bune, pentru că reușitele vin pe bandă rulantă, ai un sentiment puternic de succes, de satisfacție profesională. Numărul norocos: 8.

Leu

Fii foarte atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviți colegi pentru ceea ce ți-ai propus. Ori au interese egoiste și vor face tot posibilul să atragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile tale pentru a-și asigura lor ascensiunea. Numărul norocos: 7.

Fecioară

Nu te lăsa copleșit de o emoție negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o lași să crească, o alimentezi fără motiv, când ai în jur atât de multe lucruri minunate către care să îți îndrepți atenția și astfel să îți abați gândul de la acel aspect neplăcut. Exagerezi crezând că numai tu faci sacrificii și că ești cel care are de suferit. Numărul norocos: 3.

Balanță

Nu treci la etapa următoare a proiectului la care muncești până nu ești sigur că ai înțeles situația corect, că deții toate informațiile necesare și că sunt îndeplinite toate condițiile unei evoluții fără întrerupere. Dacă ai scăpat ceva din vedere, te vei întoarce din drum și îți vei strica tot cheful și elanul. Nu te apuca de ceva nou dacă ești încă prins în alte activități care necesită concentrare. Numărul norocos: 1.

Scorpion

Adevărul poate reveni la lumină după o luptă întreagă cu minciuna. Poate ai comis o eroare cândva care acum își arată efectele nedorite și trebuie să te grăbești, măcar acum, după atâta timp, să restabilești ordinea corectă. Dacă altcineva ți-a înșelat așteptările, trebuie să i-o spui direct, pentru că nici nu și-a dat seama că a greșit față de tine, dar dacă va afla că te-a supărat, va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Numărul norocos: 6.

Săgetător

Când un aspect al vieții te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să îți îndrepți atenția. Nu da atâta importanță unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcție, ocupă-te imediat de celălalt plan. Asta îți va abate gândul de la primele motive de enervare și vei vedea că poți trece mult mai ușor peste toate. Numărul norocos: 9.

Capricorn

Este un moment bun să îți stabilești o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acorzi o semnificație specială. Ești abia la început, dar privești deja până departe, convins că vor ieși toate ca la carte. E perfectă această atitudine optimistă și entuziastă în fața noului, și așază fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur că tot ce clădești acum, cuvânt cu cuvânt și gând cu gând, va duce în final la o construcție demnă de mândrie și de laudă. Numărul norocos: 11.

Vărsător

Ești un pic reticent la nou, crezi că această viziune nouă ți se potrivește. Înainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai așteaptă puțin să vezi dacă apar ceva informații suplimentare prin care să te lămurești mai bine ce aduce noua atitudine de viață. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obișnuință, pentru că nu ai forța de a renunța la ceea ce ai deja, dar poate e și mult prea grea pentru puterile actuale. Numărul norocos: 16.

Pești

Cuvântul care îți vine în minte azi este abundența. Îți apar o mulțime de lucruri utile în cale și numai de tine depinde cum le valorifici. Întâlnești mulți oameni care îți pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merită puse în aplicare, vin informații care te pot ajuta să restabilești echilibrul pe multe planuri ale vieții. Numărul norocos: 13.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×