Sfatul zilei de 1 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Vărsătorii au nevoie de o pauză în relație

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
31/08/2019, 12:41
Sfatul zilei de 1 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Vărsătorii au nevoie de o pauză în relație
Sfatul zilei de 1 septembrie 2019. Sursa foto: Steven Aitchison

Citește sfatul zilei de 1 septembrie 2019 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci. Prima zi din luna septembrie se anunță una plină de momente de neuitat pentru multe zodii. Vărsătorii își dau seama că au nevoie de o pauză în relația lor. Vor fi puși în situații limită, dar pe care le vor depăși cu înțelepciune.

Sfatul zilei de 1 septembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Nu te aventura prea tare, chiar dacă ai în față o oportunitate greu de refuzat. E indicat să fii ceva mai rațional în abordarea unei probleme, ceva mai sceptic. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur: Ai parte de o zi în care rezolvi câteva lucruri importante. Păstrează-ți energia pozitivă și continuă să dai tot ce-i mai bun din tine. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni: Nu uita că nimic nu e întâmplător în viață. Poate că este momentul ideal pentru a face anumite schimbări, dacă vezi că asta e direcția pe care ți-o arată toată lumea. Numărul norocos al zilei: 1.

sfatul zilei 1 septembrie 2019
Toamna debutează cu multe surprize pentru nativi. Sursa foto: wall.alphacoders.com

Racii trebuie să se pună în locul celorlalți înainte de a-i critica

Rac: Pune-te în locul celor pe care îi critici înainte să arunci cu vorbe grele. Nu exagera cu remarcile tale, mai ales dacă nu ești suficient de documentat. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu: Pas cu pas vei ajunge acolo unde dorești. Singura problemă pe care trebuie să o rezolvi este răbdarea. Ai mare nevoie să înveți să fii răbdător. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară: Uneori norocul ți-l mai faci și singur. În loc să stai și să aștepți, mai bine acționează. Nu ai nimic de pierdut, dimpotrivă. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță: Ești mama echilibrului și poate că ar fi bine să îi înveți și pe cei din jurul tău cum să își armonizeze trăirile. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Pune mai mult preț pe prietenie și o să vezi cum se schimbă optica. Dacă vezi peste tot dușmani și oameni care nu merită atenție, nu vei avea niciodată vreo satisfacție cu privire la relația ta cu oamenii. Numărul norocos al zilei: 13.

Săgetător: Încearcă să te detașezi de bârfele pe care le auzi pe la colțuri. Nu te ajută cu absolut nimic să bagi în seamă toate prostiile. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn: Numără bine banii căci te poți trezi în orice moment fără ei. Ai nevoie de o mai bună organizare din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Ia o pauză și explică motivele pentru care ai nevoie de această distanțare. Trebuie să îți clarifici sentimentele. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Acționează conform proverbului și nu vei rămâne cu nicio restanță. Numărul norocos al zilei: 6.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×