Sfatul zilei de 1 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Anul începe cu probleme pentru Scorpioni

Dan Suta   
în Horoscop
31/12/2019, 11:25
Sfatul zilei de 1 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Anul începe cu probleme pentru Scorpioni
Sfatul zilei de 1 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 1 ianuarie 2020 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Prima zi din an nu va fi una extrem de plăcută pentru Scorpioni.

Sfatul zilei de 1 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie:

Berbec: Pregătește-te pentru un nou început, pentru și mai multe provocări, pentru și mai multă activitate. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur: Nu uita că au fost momente peste care ai trecut cu brio, deci vei reuși să depășești și obstacolele de azi. Numărul norocos al zilei: 3.

Peștii sunt încurajați să fie mai darnici, iar Capricornii să lase problemele deoparte

Gemeni: Ia în calcul toate situațiile posibile având în vedere investiția pe care vrei s-o faci. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Cine te cunoaște nu are de ce să te judece, așa că nu te mai strofoca pentru orice motiv. Numărul norocos al zilei: 5.

Leu: Zâmbește, bucură-te de viață, de căldura oamenilor, de momentele frumoase pe care le poți trăi azi. Numărul norocos: 6.

Sfatul zilei de 1 ianuarie pentru Fecioară: E o zi specială. Îți propui să o iei, cumva, de la zero și ai planuri mărețe. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță: Treci cu vederea micile răutăți ale celor din jur și bucură-te de prezența celor care contează cu adevărat. Numărul norocos: 11.

Scorpion: Te trezești cu dureri de cap după petrecerea de aseară, iar acum ai tot felul de remușcări. Respiră adânc. Numărul norocos: 9.

Săgetător: Ai de făcut atâtea lucruri, iar acum tot ce contează pentru tine este să te stabilizezi emoțional. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Lasă problemele deoparte și concentrează-te asupra lucrurilor care contează acum. Numărul norocos al zilei: 10.

Sfatul zilei de 1 ianuarie pentru Vărsător: Nu te lua la ceartă din prima zi a anului cu oamenii care te tachinează. Ignoră-i. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: Dar din dar se face Rai. Oferă-le celor care au nevoie din puținul pe care îl ai. Nu fi zgârcit. Numărul norocos al zilei: 8.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×