Horoscop 2020 Leu. Probleme în dragoste, obiective mărețe în carieră și șanse mari de a câștiga bani. Previziuni zodiacale complete

Dan Suta   
în Horoscop
10/12/2019, 13:41
Horoscop 2020 Leu. Probleme în dragoste, obiective mărețe în carieră și șanse mari de a câștiga bani. Previziuni zodiacale complete
Horoscop 2020 Leu. Sursa foto: indianastrology2000.com

În cel mai exact horoscop pentru anul 2020, cei din zodia Leu are parte de momente de-a dreptul glorioase. Este anul în care vor călători mult, în care se pot îmbogăți, iar previziunile acestea spectaculoase sunt valabile și pentru nativii care au ascendentul în zodia de foc.

Horoscop 2020 pentru Leu: Anul strălucirii pe toate planurile. Vara li se schimbă viața

Să o luăm cronologic! În perioada ianuarie – martie, acești nativi își vor rezolva mici probleme de sănătate, chestiuni minore, dar care nu pot fi amânate. Au de trecut aceste hopuri  și o vor face cu multă determinare. Așadar, în prima parte a anului se vor concentra exclusiv pe chestiuni de sănătate.

În perioada martie – iunie, nativii încearcă să se stabilizeze din punct de vedere emoțional, rezolvând niște conflicte anterioare mai vechi ori chiar niște conflicte noi, pe care nu au știut până acum cum să le abordeze.

Previziuni complete: Dragoste, bani, sănătate

Perioada cea mai fructuoasă pentru acești nativi va fi cea cuprinsă între iunie și octombrie, cea mai bună din tot anul. Vor călători mult, se  vor bucura de o nouă relație de dragoste (după ce vor trece printr-o despărțire grea) și chiar este foarte probabil să se stabilească cu jobul în străinătate, într-un loc la care au visat dintotdeauna.

Finalul de an, perioada octombrie-decembrie va fi una de acomodare, de economisire a banilor, una pe care o vor dedica mai mult învățăturii, sferei culturale, discuțiilor cu persoane care au niște idei excelente  la care pot achesa și nativii de foc.

Horoscop 2020 pentru zodia Leu – sectorul Dragoste. Din punct de vedere amoros, Leii au un an excelent, cu excepția lunii aprilie când au ceva probleme în dragoste. Nu e exclus să găsească acel partener la care visau de mult, dar nici nu vor suferi prea tare dacă nu îl vor întâlni. Aventurile amoroase vor fi oricum la ordinea zilei, mai ales pe perioada verii. Din cauza asta s-ar putea să aibă, culmea, de suferit.

Bani. Cu banii vor sta foarte bine, iar dacă vor învăța să facă economii (prin renunțarea la anumite vicii costisitoare precum fumatul) nu vor mai avea practic nevoie de nimic, căci siguranța financiară în care se vor afla va fi suficientă.

Carieră. Profesional pot apărea, așadar, surprize în vară. Lunile iulie, august, ba chiar și septembrie sunt cele în care Leii pot lua decizia de a se stabili în străinătate, unde vor da de un loc de muncă mult mai bine plătit care să nu implice mult stres.

Sănătate. În afară de primele trei luni din an, când rezolvă probleme mici de sănătate, Leii vor sta bine la acest capitol tot anul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×