Sfatul zilei de 1 aprilie 2020. Leii, păcăliți chiar de o rudă apropiată

Dan Suta   
în Horoscop
31/03/2020, 11:24
Sfatul zilei de 1 aprilie 2020. Leii, păcăliți chiar de o rudă apropiată
Sfatul zilei de 1 aprilie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 1 aprilie 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Leii sunt destul de creduli și intră în capcanele celor din jur.

Sfatul zilei de 1 aprilie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu-ți face prea multe filme, mai ales în această perioadă. E bine să fii cât se poate de realist. Numărul norocos: 3.

Taur: E momentul să economisești bani. E o perioadă prielnică pentru planuri de achiziții. Numărul norocos: 6.

Racii trebuie să se apuce de lucrurile care contează

Gemeni: Te chinuie tot felul de gânduri. Îți pui tot felul de întrebări. Ar trebui să renunți la unele dintre ele, căci nu îți fac bine. Numărul norocos: 13.

Rac: Lasă lucrurile nesemnificative deoparte și apucă-te de ceea ce contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei de 1 aprilie pentru Leu: Ai grijă la păcăleli! Ești victima perfectă pentru această zi. Unele rude vor să râdă de tine. Numărul norocos: 9.

Fecioară: E o perioadă bună să îți pui dorințe, să visezi, să te gândești ce ai putea face după carantină. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță: Ești deranjat de atitudinile sfidătoare ale colegilor de serviciu și vrei să te impui. Ce mai aștepți? Numărul norocos: 2.

Scorpion: Pune mai mult suflet în ceea ce faci și rezultatele nu vor întârzia să apară. Numărul norocos: 8.

Săgetător: Îți pui singur piedici și asta ar trebui să se schimbe. Fii mai optimist și nu mai pune răul în față de fiecare dată. Numărul norocos: 4.

Capricorn: Rupe-te de cercurile toxice și ignoră persoanele care nu aduc nimic bun în viața ta. Numărul norocos al zilei: 7.

Sfatul zilei de 1 aprilie pentru Vărsător: Lasă de la tine în discuțiile cu cei mai vârstnici din familie. Nu e momentul de certuri, de discuții aprinse. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Ai trecut multe cu vederea, dar azi ai de gând să spui tot ce te doare. Fă-o într-un mod care să nu rănească. Numărul norocos: 10.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×