Sfârșit tragic pentru doi politicieni din Mexic! Moarte cumplită de Crăciun

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 17:19
Sfârșit tragic pentru doi politicieni din Mexic! Moarte cumplită de Crăciun
Guvernatoarea din Mexic alături de soțul acesteia

Doi politicieni din Mexic au murit ieri, în Ajun de Crăciun, în urma unui accident de elicopter. Din păcate, este vorba de Martha Erika Alonso și de soțul acesteia, fost guvernator.

Cei doi s-au stins în urma impactului. Într-un mesaj anterior, președintele Mexicului a cerut guvernului să identifice victomele din elicopterul prăbușit, potrivit Agerpres.

Doi politicieni din Mexic, sfârșit tragic de Ajun!

Guvernatoarea statului mexican Puebla, Martha Erika Alonso s-a stins în urma unui accident de elicopter, în care se afla și soțul acesteia. „Cele mai sincere condoleanţe părinţilor senatorului Rafael Moreno Valle şi ai soţiei sale Martha Erika Alonso”, a fost mesajul scris pe Twitter al președintelui din Mexic, Andreas Manuel Lopez Obradon.

„Regret profund accidentul mortal în care Martha Ericka Alonso, Rafael Moreno Valle şi alte persoane şi-au pierdut viaţa. Să se odihnească în pace”, a scris Cortes pe un site de socializare. Decesul celor doi a fost confirmat și de către Comitetul executiv național al Partidului conservator Acțiunea națională(PAN)

Vasile Voinea, decedat de Crăciun!

Am primit vestea azi dimineată şi ne-a şocat pe toţi. Ştiam că e bolnav, dar nu atât de grav. Practic, a plecat pe 20 decembrie şi ştiam că se internează la spital. De atunci nu l-am mai văzut. Am înțeles că avea o problemă la prostată, la un moment dar ni s-a spus că a fost operat la rinichi. Oricum nu mai contează, fiindcă de acum de dumnealui nu putem vorbi decât la timpul trecut. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus contabilul comunei unde Vasile Voinea era primar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×