O jurnalistă a bătut cu microfonul un microbist! Imaginile s-au viralizat!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/05/2018, 09:15
O jurnalistă a bătut cu microfonul un microbist! Imaginile s-au viralizat!
O jurnalistă a bătut cu microfonul un microbist

O jurnalistă din Mexic a lovit cu microfonul un suporter, după ce a fost pipăită în timpul unei transmisiuni în direct chiar de la stadion. Imaginile au devenit virale!

Reporterul din Mexic Maria Fernanda Mora vorbea cu fanii în afara stadionului Guadalajara, după ce C.D. Guadalajara a bătut Toronto FC, în Liga Campionilor CONCACAF pe 26 aprilie. În timp ce discuta despre rezultatul meciului în faţa camerei cu doi fani, un altul, încântat, vine în spatele ei şi începe să cânte şi să râdă. Incidentul a avut loc spre finalul transmisiunii, când jurnalista i-a aplicat două microfoane suporterului luat de valul victoiriei echipei sale favorite.

Jurnalista care a bătut cu microfonul un microbist a povestit totul

„Ceea ce mi s-a întâmplat, li se întâmplă miilor de femei în fiecare zi în spaţii publice. Diferenţa este că mie mi s-a întâmplat în timpul unui live la televizor şi am decis să mă apăr. Reacţia mea este ceea ce a transformat acest fapt în ceva viral. M-am gândit, ar putea fi o frecare accidentală din cauza împingerii oamenilor şi am continuat să vorbesc la cameră. Acest tip, încurajat pentru că nu am reacţionat şi mi-am continuat munca, şi-a coborât mâna între fesele mele de două ori mai mult. Am decis să mă apăr. Nu regret deloc reacţia mea, deoarece m-am mai întâlnit anterior cu hărţuire în realizarea materialelor mele jurnalistice M-am apărat pentru că femeile NU TREBUIE să renunţe şi să reacţioneze”, a scris reportera pe Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×