Sexy deputata Corina Bogaciu a ieşit din PSD şi s-a înscris în Pro România. FOTO

Claudiu Ilie  
înImagini de ultima ora
01/02/2019, 19:13
Sexy deputata Corina Bogaciu a ieşit din PSD şi s-a înscris în Pro România. FOTOGALERIE FOTO
Corina Bogaciu a plecat din PSD si se inscrie in Pro Romania

Partidul Social Democrat a mai suferit o pierdere, după ce fosta social-democrată Corina Bogaciu a decis să se înscrie în Pro România, partidul lui Victor Ponta! Sexy deputata, care este nepoata lui Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a lansat un atac virulent la adresa PSD!

Corina Bogaciu a dat PSD pentru Pro România

Corina Bogaciu, în vârstă de 27 de ani, a fost deputat PSD de Ilfov până pe data de 14 noiembrie 2018, când și-a prezentat demisia din partid. Astăzi însă, deputata care a surprins opinia publică prin vestimentația sa sexy a anunțat că se înscrie în Pro România, partidul fondat de fostul premier Victor Ponta. Trecerea nu a fost însă una lină, ci s-a lăsat cu acuze grave la adresa Partidului Social Democrat, condus de Liviu Dragnea! Deputatul acuză PSD că prin guvernul pe care îl susține condamnă Bucureștiul și întreaga zonă metropolitană la subdezvoltare.

Corina Bogaciu se inscrie in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta

Corina Bogaciu și-a făcut publică alegerea politică printr-un mesaj postat pe Facebook:

”Am hotărât să mă alătur echipei Pro România, deoarece aici este singurul loc unde se face o politică social-democrată autentică, în beneficiul oamenilor și nu al liderilor. 
Cu fiecare zi care a trecut de la demisia mea din Partidul Social Democrat, mi-am întărit convingerea că am făcut un lucru bun și că doar așa îi voi putea reprezenta cu onestitate pe cetățenii din județul Ilfov care mi-au acordat voturile și încrederea lor. Cum aș putea acum să apar în fața lor, ca membră a unui partid care, prin guvernul pe care îl susține, condamnă Bucureștiul și întreaga zonă metropolitană la subdezvoltare? 
Proiectele din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă București – Ilfov, și altele asemenea referitoare la Zona Metropolitană, nu vor mai putea fi demarate în condițiile acestei subfinanțări, iar cetățenii din localitățile limitrofe Capitalei vor deveni victime colaterale într-un război politic care nu-i privește.
De aceea, asemeni altor colegi ai mei, consider că lucrurile în PSD se îndreaptă într-o direcție greșită și cum în interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare celor ale echipei actuale de conducere, singura soluție este construirea unei alternative în afara partidului.
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

În ultimele zile, trei deputați PSD au demisionat din PSD și s-au alăturat Pro România: Mihai Tudose, Georgian Pop și Oana Silvia Vlăduca.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×