Serialul Vlad pe Pro TV, ediția de luni, 6 mai

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2019, 18:30
Serialul Vlad pe Pro TV, ediția de luni, 6 mai GALERIE FOTO
Leo are viziuni cu Adrian. Trecutul vine din urmă. Sursa foto: PROTV.RO

Fanii serialului Vlad îl vor putea vedea live pe PRO TV luni, 6 mai, de la ora 20:30. PRO TV difuzează cel de-al 11-lea episod, iar tensiunea crește de la o secvență la alta. Telespectatorii vor să afle minut cu minut prin ce situații vor trece personajele lor preferate, iar episodul 11 vine cu răsturnări de situație în viețile eroilor din producția PRO.

Serialul Vlad, Live Stream luni de la ora 20:30 pe PRO TV

În noul episod, trecutul îl urmărește pe Leo, care începe să aibă tot felul de vedenii, semn că remușcările nu îi dau pace. Leo îl va vedea peste tot pe Adrian și se va gândi tot mai des la el. În viziunile pe care le are cu Adrian, acesta îi spune aproape obsesiv: ”Ce face fratele clește? De ce m-ai omorât? Îi înțeleg pe ceilalți, dar noi?

Eram ca frații… Nimic nu e mai presus de asta. Cum ai putut să mă sacrifici, nu te-a durut sufletul?”. Aceste apariții care îl macină pe Leo îi vor face pe telespectatori să îl vadă dintr-un alt unghi. Cel care l-a sacrificat pe Adrian se va izola și îl va păstra alături doar pe Tibi, singurul om de încredere care i-a mai rămas.

Noul episod, captivant, va fi difuzat de la ora 20:30. sursa foto: PROTV.RO

Maria, către Vlad: ”Să nu îndrăznești să mai vii aici!”

Leo începe să creadă că toți l-au trădat din cauza poveștii cu Adrian, dar mai ales cu reîntoarcerea lui Vlad, care are o sete nebunească de răzbunare. Apoi, Maria citește articolul scris de Răzvan și îl critică, ba chiar îi spune că îi este rușine, ca mamă, de ceea ce a putut redacta, acesta fiind un alt moment tensionat din episodul 11.

Maria are o discuție aprinsă cu Vlad și-i zice: ”Ce n-ai reușit când erai mort ai reușit acum, de când te-ai întors acasă! Eu cred că familia asta are nevoie de Adrian, nu de tine. Adrian al meu nu ar fi făcut niciodată ce ai făcut tu. Să nu îndrăznești să mai vii aici”. Mai multe detalii veți putea afla din episodul difuzat la ora 20:30 pe PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×