Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 12

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
02/12/2019, 19:00
Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 12
Vlad își duce planul de răzbunare la un alt nivel. Sursa foto: protv.ro

Dacă e luni, Vlad vă așteaptă să faceți parte din planul său de răzbunare într-un nou episod al serialului fenomen difuzat de Pro TV, cu începere de la orele 20:30. După mulți ani în care a suferit în tăcere, eroul nostru începe încet, dar sigur să-și ducă la îndeplinire promisiunea făcută lui Cezar, pe când cei doi se aflau după gratii, aceea că vechii tovarăși vor plăti cu vârf și îndesat pentru trădarea lor.

Ajuns după gratii, Ștefan simte durerea pe care a simțit-o și Adrian

Odată cu arestarea lui Ștefan, protagonistul va simți în sfârșit gustul răzbunării, care nu este chiar atât de dulce precum s-ar fi așteptat, după cum va dezvălui acesta într-un moment de sinceritate. Prietenul de altădată, transformat între timp în cel mai mare dușman trăiește din plin după gratii momentele de care a avut parte și Adrian, aruncat pe nedrept în închisoare. Chiar dacă gândul că s-a făcut dreptate nu pare să-l liniștească, Vlad este conștient că a ajuns prea departe pentru a mai putea da înapoi.

Între timp, alianțe ce altădată păreau de neatins încep ușor-ușor să se destrame: „Ce faci, e treaba ta. Du-te și rezolvă-ți problemele mai vechi cu prietenii tăi, fără să mai aștepți indicații de la noi”, îi va spune inginerul lui Vlad. Delia și Cezar aleg să se concentreze pe propriul lor război, mai ales că Iordache tinde să le amenințe din nou familia.

Diana Sar vrea să plece definitiv din țară

Chiar dacă se bucură de un succes răsunător datorită rolului din serialul Vlad, Diana Sar este hotărâtă să plece definitiv din România. După cum a mărturisit recent, simpatica actriță plănuiește să se stabilească la Milano și să-și încerce norocul în industria modei. I-a liniștit, însă, pe fanii producției difuzate de Pro Tv: va continua să facă parte din proiect și în următorul sezon, ale căror filmări vor începe imediat după sărbători.

Am treabă multă, am apărut şi voi mai apărea în proiectul „Vlad” care creşte foarte bine, am făcut ceva film, am jucat în lungmetrajul lui Iura Luncaşu, o comedie care va avea premiera anul viitor. Aş vrea să plec ca model la Milano, să mă stabilesc acolo şi să vin acasă din când în când. Îmi place să călătoresc şi, dacă nu vor apărea proiecte, o să plec. Sunt conectată cu România însă vreau să îmbin moda cu actoria. Mai plec, mă întorc, în funcţie de cum gestionez proiectele pe care le am”, a dezvăluit Diana Sar.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×