Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 11

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 19:30
Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 11
Serialul Vlad continuă în seara aceasta cu un nou episod și noi răzbunări. Sursa foto: click.ro

Așa cum am fost obișnuiți serialul „Vlad” se va difuza și în seara aceasta de la ora 20:30, pe Pro TV. Fanii serialului așteaptă cu sufletul la gură noi scene de răzbunare, certuri și dezamăgiri în dragoste. Povestea răzbunări continuă, iar jocul pentru putere prinde noi forme.

Serialul Vlad, episodul 11 din sezonul cu numărul 2

În episodul trecut al serialului „Vlad” povestea triunghiului amoros în care este implicat personajul principal a fost cap de afiș. Delia și Iulia l-au pun pe Vlad într-o poziție nouă, cea de protector. Vlad și-a luat pentru puțin timp gândul de la răzbunarea personală. În schimb, Vlad i-a răzbunat pe Cezar și pe Delia, dar personajele au fost puse în situații limită din care au fost nevoite să iasă.

Un personaj misterior interpretat de actorul Adrian Titinei le-a dat peste cap planurile de răzbunare celor din serial. Îndrăgitul actor i-a dat viață lui Iordache, fostul partener de afaceri al lui Cezar. După ce i-a omorât copiii, acesta este pregătit să-l distrugă definitiv pe inginer.

Care este povestea din spatele serialului Vlad

„Vlad” este primul serial thriller românesc care s-a filmat în timp foarte scurt și a adunat laolaltă un număr impresionant de actori. Primul episod s-a difuzat în februarie anul acesta, iar după ce serialul a luat o mică pauză producătorii au luat decizia de a începe filmările și la sezonul doi. Producţia de la Pro TV este o variantă modernă a poveştii contelui de Monte Cristo și prezintă povestea unui bărbat puternic și dornic de răzbunare.

„Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. Este vorba despre o poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize“, a declarat regizorul serialului Jesus Del Cerro, scrie adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×