Serialul Mangalița, live pe Antena 1: episodul 1 din primul sezon, difuzat astăzi

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 18:30
Serialul Mangalița, live pe Antena 1: episodul 1 din primul sezon, difuzat astăzi
Producția de la Antena 1 este marele pariu al postului de televiziune pentru prime-time-ul de duminică. Sursa foto: a1.ro

Serialul Mangalița este difuzat live pe Antena 1, iar episodul 1 din primul sezon va începe astăzi la ora 20:00. Producția care se vrea a fi una la fel de urmărită precum sitcomul Las fierbinți de la PRO TV are în distribuție câțiva actori care au colaborat cu postul de pe Pache Protopopescu.

Mangalița, live pe Antena 1 și Antena Play: Episodul 1, difuzat de la ora 20:00

Serialul spune povestea unei mici comunități care dă și titlul comediei de la Antenă. Acțiunea se desfășoară, așadar, în Mangalița, o localitate în care primar este domnul Stelian Manole. Telespectatorii vor face cunoștință cu edilul care de 28 de ani este de neclintit de pe scaunul său. În jurul lui se vor desfășura o serie de evenimente tragi-comice pe care telespectatorii le vor savura încă din primul minut.

Viața și liniștea locuitorilor din Mangalița e dată peste cap de intrigile și mașinațiunile politico-mafiote care îl înconjoară pe primarul Manole. Interpretul primarului este nimeni altul decât actorul Teodor Corban, cunoscut cinefililor din „A fost sau n-a fost” sau „Poziția copilului”.

mangalița live episodul 1
Serialul Mangalița poate fi urmărit live pe Antena 1, iar primul episod începe la ora 20:00. Sursa foto: Antena 1

O comedie cu potențial

În serialul de la Antena 1 joacă și alți actori, printre care îi enumerăm pe Andreea Bibiri, Angela Berzunțeanu, Angel Popescu, Constantin Pușcașu, Ilona Brezoianu și Ștefan Pavel. Din distribuție mai fac parte și Magda Catone (pe care telespectatorii nu au mai văzut-o de mult într-o producție TV), Marius Rizea sau Ion Arcudeanu.

Radu Crahmaliuc este cel care a realizat scenariul Mangalița, iar regizorul peliculei este George Dogaru. Producătorul general, Gabriel Popescu, are foarte mare încredere în această poveste și spune că această comedie reflectă realitatea pe care o putem regăsi în multe comunități din țara noastră.

„Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița”, susține producătorul serialului pentru a1.ro.

„S-a lucrat câte 12 ore pe zi, timp de două luni și jumătate, plus alte trei ore pe drum, dus-întors de la București la Bolintin Vale, localitatea în care s-a filmat serialul. Uneori, în week-end mergeam la Iași, pentru că aveam de jucat pe scena Teatrului “Vasile Alecsandri”, eu și colegul Ticu Pușcașu (n.n. interpretul rolului Corneliu)”, a declarat interpretul primarului Manole pentru Antena 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×