Magda Catone, declarații la șase ani de la moartea lui Șerban Ionescu

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/11/2018, 16:03
Magda Catone, declarații la șase ani de la moartea lui Șerban Ionescu GALERIE FOTO
Magda Catone, declarații la șase ani de la moartea lui Șerban Ionescu

Magda Catone a făcut declarații emoționante la șase ani de la moartea lui Șerban Ionescu. Dispariția actorului a lăsat un gol imens în familia Magdei Catone, iar după șase ani lucrurile parcă s-au mai liniștit. „Am senzaţia că îmi continui viaţa corect… Prin Carol (n.r. fiul lor) eu am sezaţia că Şerban e cu mine. E o prelungire aşa de frumoasă”, spunea Magda Catone în emisiunea „Răi da buni” de la Antena Stars.

„Am acceptul de la Corabia, aşteptăm să se finalizeze restaurarea unei săli de teatru, ar fi o propunere să îi poarte numele. Ar fi trebuit să fie gata. E o sală construită la 1937 şi o vor pregăti cu tot ceea ce este necesar ca să fie un spaţiu unde cultura să fie la ea acasă”, a mai adăugat actrița, potrivit spynews.ro.

Magda Catone a făcut mărturisiri de suflet despre Șerban Ionescu

Magda Catone și Șerban Ionescu! Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani.
Magda Catone și Șerban Ionescu! Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani.

Îndrăgita actriță ți regretatul actor Șerban Ionescu au fost căsătoriți timp de 30 de ani. Și, chiar dacă în ultimele luni de viață ale actorului au fost într-un proces de divorț, Magda Catone nu l-a părăsit niciodată. Ea i-a fost alături în ultimele luni din viață  și a suferit alături de ceilalți membri ai familiei lor.

Șerban Ionescu și Magda Catone și-au unit destinele în anul 1983, iar băiețelul lor, Carol, a venit pe lume în 1995. Actorul s-a stins din viață pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani. Șerban a murit la Spitalul Floreasca din București după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, borelioză (o boală provocată de înțepătura unei căpușe). El a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Magdalena-Marta Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică în 1982, dar telespectatorii au remarcat-o într-o reclamă la detergenți difuzată ani la rând pe micile ecrane.

Magda Catone îi face festival lui Șerban Ionescu

Magda Catone, în vârstă de 59 de ani, s-a străduit enorm pentru a-i organiza un festival lui Șerban Ionescu. Astfel, în perioada 21-23 septembrie a fost oganizat „Festivalul Naţional de Teatru şi Film pentru Tineret Şerban Ionescu”, defășurat la Sala Dalles din București.

„Acest festival e gândit şi creat în mod special pentru tinerii care au ales calea teatrului şi a filmului. Am ales ca acest festival să devină cadrul acestei experienţe pentru toţi actorii şi regizorii ce simt şi trăiesc în efervescenţa tinerească a crezului în teatru şi film”, mărturisea văduva lui Şerban Ionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×