Serialul Las Fierbinți Live pe Pro TV – Sezonul 16, episodul 5

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/09/2019, 19:00
Serialul Las Fierbinți Live pe Pro TV – Sezonul 16, episodul 5 GALERIE FOTO
Las Fierbinți Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 16 episodul 5. Sursa foto: b1.ro

Fanii ”Las Fierbinți” pot vedea serialul preferat și Live Stream Online pe Pro TV! Marți, de la ora 20:30, personajele pline de umor revin pe micile ecrane cu noi și noi povești. O comisie e protecție a animalelor vine în Las Fierbinți și amendează toți gospodarii care au mai mult de un cal. Cel puțin așa anunță Dorel, care s-a luat de escrocherii!

Ultimele peripeții din ”Las Fierbinți” pot fi văzute și Live Stream Online pe Pro TV, episodul 5

Atenția lui Dorel se îndreaptă către Brânzoi, care are însă un singur cal. Dorel îi cere o mică șpagă pentru a rezolva problema, deși Brânzoi are un singur cal. Planul lui Dorel este dat peste cap însă de Ardiles, care se supără că nu este și el băgat în afacerea lui Dorel și a lui Giani, așa că totul se duce de râpă.

Brânzoi încearcă să facă rost de bani, așa că își pune casa la vânzare. Unul dintre clienți este chiar taximetristul satului, Nicu Rață. Are loc o negociere la sânge, timp în care vânzătorul Bărzoi îl invită de mai multe ori pe client să iasă afară, deoarece tot caută motive să negocieze la preț.

Las Fierbinți Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 16 episodul 5
Las Fierbinți Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 16 episodul 5. Sursa foto: lasfierbinti.protv.ro

Bârzoi își vinde casa

”Ia uite, podeaua scârtâie. Trebuies-o refac”, zice Nicu Rață. ”Unde zici că scârtâie? Ia să văd și eu”, spune Bârzoi. Nicu Rață sare usor, iar podeaua scârțâie. ”Scârtâie podeaua pentru că ești tu gras, uite, la mine de ce nu scârțâie?! Pune mâna și slăbește. Și de fontă dacă era, tot scârțâia”, îi zice Brânzoi lui Nicu Rață.

Cei doi negociază la sânge, stabilesc un preț, iar când vor să iasă din casă, se blochează ușa. Atât clientul, cât și vânzătorul se văd nevoiți să iasă pe fereastră.

Robi, polițistul din Las Fierbinți, un alt personaj foarte îndrăgit, intră în belele mari. Poliția este pe urmele sale, după ce a stricat o operațiune pusă la punct de polițiști sub acoperire. În plus, acesta trebuie să returneze și o sumă mare de bani, pe care a împărțit-o cu localnicii din Las Fierbinți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×