Șerban Huidu îl acuză pe Raed Arafat că „debitează tâmpenii”! Realizatorul Cronicii Cârcotașilor, mesaj dur după ce o asistentă a dezvăluit adevărata situație din spitale

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/04/2020, 13:23
Șerban Huidu îl acuză pe Raed Arafat că „debitează tâmpenii”! Realizatorul Cronicii Cârcotașilor, mesaj dur după ce o asistentă a dezvăluit adevărata situație din spitale
Șerban Huidu, mesaj dur la adresa lui Raed Arafat. Sursa foto: Facebook

Dezvăluirile făcute de o asistentă medicală după ce Raed Arafat a sugerat faptul că infirmierele și brancardierii din spitale nu ar avea nevoie să poarte măști de protecție, l-au scos din minți pe Șerban Huidu.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, realizatorul emisiunii Cronica Cârcotașilor a lansat un atac dur la adresa oficialului, pe care îl acuză că încearcă să ascundă adevărata situație a sistemului sanitar românesc, în plină epidemie de coronavirus.

Șerban Huidu, mesaj dur la adresa lui Raed Arafat

Între cele 10 apariții la diferitele televiziuni mâncatoare de borș și cele nșpe tâmpenii debitate, inclusiv aia  infirmierii nu au nevoie de protecție, „eroul” Arafat a primit o replică pe măsură”, a scris prezentatorul TV pe contul personal de Facebook.

Reacția sa vine ca urmare a unui text devenit viral în mediul online, prin care o asistentă îi atrage atenția șefului Departamentului pentru Situații de Urgență că întreg personalul medical este expus riscului de a se contamina cu COVID-19. Totodată, aceasta îi solicită lui Arafat să-și facă „datoria de erou” asigurând necesarul de echipamente de protecție în toate unitățile medicale din țară.

Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de ironiile lui Șerban Huidu

Raed Arafat nu este singurul oficial pe care Șerban Huidu l-a criticat în termeni duri în ultima perioadă. De un astfel de tratament a avut parte și președintele Klaus Iohannis, despre care prezentatorul Cronicii Cârcotașilor a scris că „nu a făcut nimic” de la începutul crizei sanitare provocate de coronavirus.

Nu de pomană ta au nevoie medicii, domnule președinte, ci de echipamente de protecție, proceduri clare și disciplină în spitale dar mai ales în societate. Și mai au nevoie de onestitate să le spui sincer: Mă voi ocupă personal de sistemul de sănătate după această Criză.

Văd și simt că așa nu se mai poate. Voi îndepărta toate cozile de topor chiar de ar fi să tăi în carne vie, chiar dacă voi deranja toți politicienii și toate partidele. Cei vinovați vor răspunde, iar voi, doctorii ce dați bir cu fugiții, va veți putea face meseria onorabil și fără frică.

Să aștepți să o reacție normală și umană din partea celui ce în campanie electorală laudă și premia spitalul din Suceava condus de politruci numiți de baronul local Flutur de la PNL, e o utopie. Ups, am spus baron local. Nu am voie. Cică aia sunt doar la PSD.

Adică partidul ăla care te-a pus președinte. Mare lucru nu ai făcut, dar la ce tâmpenii au făcut ei, ar trebui să le mulțumești. Amin”, a scris Șerban Huidu pe respectiva rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×