Şerban Huidu a răbufnit la adresa Pro Tv după finala Vocea României: „De ce mai faceţi concursurile astea?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/12/2019, 15:53
Şerban Huidu a răbufnit la adresa Pro Tv după finala Vocea României: „De ce mai faceţi concursurile astea?”
Șerban Huidu a criticat show-ul Vocea României. Sursa foto: Facebook

Cârcotașul Șerban Huidu a sărit la gâtul lui Smiley și a criticat PRO TV pentru emisiunea Vocea României, dezamăgit de finala competiției.

Șerban Huidu, atac la adresa Vocea României

Realizatorul de la Prima TV nu este foarte mulțumit de show-ul care de ani buni face deliciul amatorilor de muzică în serile de vineri.

„Mă uit și eu pe afară la concursurile de voce. Britney, Timberlake, Bieber, Adele… Cam toți câștigătorii sunt preluați de o echipă de management, semnează cu niște case șmechere, au concerte, ajung tari. La noi?”, și-a început Huidu criticile la adresa emisiunii.

Dragoș Moldovan a câștigat sezonul din acest an

„Cel mai bun lucru pe care îl pot spera copiii ăștia cu voce e să facă un clip cu Smiley, să prindă un concert la Carei cu Tudor, să facă backing vocal pentru Brenciu, la Sala Palatului, sau să meargă cu Irina la o nuntă. De ce mai faceți concursurile astea, dacă nu îi puteți ajuta să aibă o carieră adevarată?”, a mai scris Huidu pe Facebook.

Show-ul Vocea României a fost câștigat anul acesta de Dragoș Moldovan, concurent în echipa lui Tudor Chirilă.

„Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Încă nu îmi dau seama cum mă simt. Trebuie să mai treacă vreo oră așa să mă liniștesc și să-mi dau seama de ce tocmai s-a întâmplat”, a declarat Moldovan după ce a aflat că este posesorul premiului de 100.000 de euro.

„Am spus mereu că de când am venit la acest concurs nu mi-am făcut niciun fel de așteptări și am vrut dar să cânt cât mai bine și să trăiesc momentele atunci pe scenă. A fost un drum foarte fain, în care am cunoscut mulți oameni faini”, a mai spus câștigătorul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×