Selly i-a dat Vulpiței un mare pass. Celebrul vlogger despre femeia din Vaslui: ”Vreau să știu de ce este vedetă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/03/2020, 15:15
Selly i-a dat Vulpiței un mare pass. Celebrul vlogger despre femeia din Vaslui: ”Vreau să știu de ce este vedetă”
Selly nu înțelege de ce Vulpița din Vaslui este denumită vedetă. Sursa foto: Instagram.com

Selly este printre vloggerii cei mai urmăriți de pe canalul de Youtube și este la curent cu tot ceea ce mișcă în jurul său. În cel mai recent clip tânărul a mărturisit că știe cine este Vulpița din Vaslui, dar că nu poate că înțeleagă cum această femeie a devenit vedetă.

Smash or Pass cu Selly și Diana. Cine sunt vedetele din țara noastră

Liderul trupei 5GANG și colega sa Diana au inclus în cel mai recent vlog o provocare intitulată „smash or pass” și au luat la „puricat” vedetele autohtone printre care se numără și Vulpița, femeia din județul Vaslui care a ajuns cunoscută după ce a apărut în mai multe emisiuni la Acces Direct.

Selly a recunoscut că știe despre cine este vorba, dar nu poate să înțeleagă cum și de ce această femeie este numită „vedetă”. Celebrul vlogger a mărturisit că nu se uită la asemenea emisiuni pentru că sunt niște „porcării”. Tânărul i-a dat Vulpiței un mare „pass” ca și cum ar fi spus „următorul, ăsta nu-i de mine!”

Dialogul dintre Selly și colega sa despre Vulpița din Vaslui

„- Vreau să-ți spun că în momentul de față este mai vorbită decât tine peste tot, la televizor, pe internet, pe Tik Tok…, a spus Diana.

Nu există, nu are cine!, a declarat zâmbind renumitul vlogger.

– Ai auzit de Vulpița? a completat Diana.

– Care Vulpița? Gen aia care e la Acces Direct? Nu-mi aduc aminte cum arată Vulpița, pe ăla de lângă ea îl cheamă Viorel. Stau că nu mai știu cum arată, e ceva bombă sexy? Am auzit pe cineva discutând despre Vulpița, nu mă uit la porcăriile astea! Un mare pass”, a mai adăugat Selly.

Îndrăgitul vlogger nu poate să-și explice de ce Vulpița este numită vedetă și a încheiat discuția cu colega sa Diana acordându-i femeii din Vaslui „pass”. „Ia uite-o mă pe Vulpița cu vaporul de sushi. Vreau să știu de ce este vedetă…Un pass pentru Vulpița” a încheiat Selly.

Cei doi tineri s-au amuzat copios, mai ales că Selly tot spunea la Vulpița „smash”, dar de fapt, el voia să spun „pass”. Se pare că tânărul a dat atât de multe aprecieri încât s-a molipsit.

Vloggerul încasează sume uriașe din clipurile de pe Youtube

Selly, pe numele său adevărat Andrei Șelaru, câștigă sume impresionante din Youtube și se bucură de un succes răsunător, contul său de pe celebra platformă video având în momentul de față peste două milioane de abonați care îi urmăresc în mod regulat activitatea din mediul online. Așa se face că în conturile lui Selly intră lunar minim 5.400 de dolari pe lună, conform site-ului de specialitate socialblade.com.

De-asta am și ajuns pentru că mi-am dorit să ajung primul. Acum îmi doresc să mă mențin lider și să-mi extind conținutul și să spun povești cât mai complexe. Știi cum se spune, succesul e mai ușor de obținut decât de menținut”, a declarat tânărul într-un interviu acordat revistei Capital.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×