Selly de la 5Gang a dezvăluit aproape toate secretele sale. Ce mare hop trebuie să depășească anul ăsta

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 17:00
Selly de la 5Gang a dezvăluit aproape toate secretele sale. Ce mare hop trebuie să depășească anul ăsta
Selly a povestit pe ce a dat primii bani câștigați din Youtube. Sursa foto: Instagram

Selly de la 5Gang a dezvăluit o serie de lucruri pe care fanii nu le știau despre el. Cunoscutul vlogger care a devenit extrem de bogat la doar 19 ani a spus cum a fost începutul lui în mediul online, pe ce a dat primii bani câștigați din vlogging, dar și cum împacă jobul cu școala.

Selly de la 5Gang și începutul său în vlogging

Vloggerul a povestit că și-a dat seama că vlogging-ul poate fi o sursă serioasă de făcut bani după primele 7-8 luni de când s-a apucat de Youtube.

Selly a spus că primele sume câștigat nu ar fi motivat pe nimeni, dar ambiția l-a dus departe și nu a lăsat garda jos, chiar dacă după primul an de Youtube s-a ales cu doar câteva zeci de dolari.

Dacă nu s-ar fi apucat de vlogging, puștiului i-ar fi plăcut să activeze în media.

„După 7-8 luni mi-am dat seama că pot face bani din Youtube. Prima sumă de bani câștigată din reclamele pe Youtube, vreo 70-80 de dolari, din primul an. Mi-am luat din ei un joc video”, a declarat Selly într-un interviu, potrivit Kanal D.

„Principalul challenge este să iau o notă bună la Bacalaureat”

„Apoi au venit bani dintr-o reclamă și am făcut vreo 2.500 de lei, aveam vreo 13 ani și mi-am cumpărat din ei un DSLR, o cameră profi. Voiam și eu un telefon, cum aveau ceilalți copii, voiam telefon cu clapetă, ce era atunci. Părinții îmi spuneau că dacă învăț mult îmi voi cumpăra într-o zi”, a mai dezvăluit Selly.

Băiatul a spus un alt secret, și anume, care a fost cea mai mare sumă dată pe o mașină: „Mi-am cumpărat un autoturism recent, a costat vreo 71.000 de euro. E mașina perfectă pentru mine la 19 ani. Urmează să-mi cumpăr un apartament sau casă”.

Vloggerul din trupa 5Gang a spus că acum se pregătește pentru Bacalaureat, mai ales că părinții îi reproșează că neglijează învățătura: „Reproșul părinților este că trebuie să acord mai mult timp învățatului. Principalul challenge anul ăsta este să echilibrez afacerile cu BAC-ul, să iau o notă bună la Bacalaureat”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×