Şeicul din Dubai se răzbună pe prinţesa Haya, după ce l-a părăsit. Vrea să îi ia custodia copiilor

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
28/09/2019, 12:47
Şeicul din Dubai se răzbună pe prinţesa Haya, după ce l-a părăsit. Vrea să îi ia custodia copiilor
Prințesa Haya ar putea rămâne fără copii. Sursa foto: puterea.ro

Problemele prințesei Haya, care a fugit din palatul soțului său, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum al Dubaiului, împreună cu cei doi copii sunt departe de a se fi încheiat. Bărbatul pare decis să se răzbune și, mai mult decât atât, a demarat procedurile legale pentru a obține custodia minorilor.

Prințesa Haya riscă să rămână fără cei doi copii

Potrivit unor surse judiciare citate de publicația The Sun, în aceste condiții, sunt șanse mari ca fiul Zayed, de 7 ani și fiica Jalila, de 11 ani, să se întoarcă în Emiratele Arabe Unite, alături de tatăl lor. Aflată în Anglia, prințesa Haya a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele copiilor săi, prin care aceștia să nu poată părăsi Marea Britanie. Decizia instanței a fost, însă, amânată până în luna noiembrie.

Prințesa Haya și Mohammed bin Rashid Al-Maktoum sunt căsătoriți încă din 2004 și păreau, până nu demult , un cuplu extrem de sudat. Iată, însă, că după mai bine de 15 ani, a izbucnit scandalul. Sătulă de calvarul pe care susține că l-a îndurat alături de partenerul de viață, femeia s-a hotărât să fugă împreună cu cei doi copii și circa 35 de milioane de dolari, găsindu-și refugiul într-un apartament luxos din Kensington Palace Gardens, Londra.

Prințesa Dubaiului a fugit în Anglia cu cei doi copii, de frica soțului. Sursa foto: national.ro
Prințesa Dubaiului a fugit în Anglia cu cei doi copii, de frica soțului. Sursa foto: national.ro

Șeicul o acuză de trădare

De cealaltă parte, șeicul Dubaiului a lansat o serie de critici dure la adresa consoartei sale, pe care acuzat-o în nenumărate rânduri de trădare și infidelitate. Trebuie spus că decizia prințesei de a se ascunde în Anglia nu este deloc întâmplătoare.

Rămasă orfană de mamă pe când avea doar 4 ani, Haya a „moștenit” naționalitatea britanică a acesteia și, în consecință, a studiat filosofia, economia și științele politice la vestita Universitate Oxford din Londra. În paralel, aceasta a dat frâu liber pasiunii sale, echitația, concurând pentru Iordania, țara sa natală, în diverse competiții de renume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×