Şeful Inspecţiei în Construcţii Vaslui, momente jenante la birou! Corneliu Alexa, filmat rupt de beat la muncă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/02/2020, 13:06
Şeful Inspecţiei în Construcţii Vaslui, momente jenante la birou! Corneliu Alexa, filmat rupt de beat la muncă GALERIE FOTO
Corneliu Alexa, surprins băut la birou. Sursa foto - captură vremeanouă.ro

Şeful Inspecţiei în Construcţii Vaslui, momente jenante la birou! Corneliu Alexa nu a avut parte de cea mai bună zi. A fost filmat în timp ce zăcea, rupt de beat, pe un scaun din biroul său. Culmea, petrecerea a avut loc într-o zi în care județul Vaslui se afla sub cod galben de vânt.


UPDATE / Nu a durat mult de la apariția filmării și prefectul judeţului Vaslui, Mircea Gologan, a solicitat demararea cercetării disciplinara a şefului Inspectoratului Judeţean în Construcţii Vaslui, Corneliu Alexa.

„Instituţia Prefectului Vaslui s-a autosesizat cu privire la situaţia generată de comportamentul domnului inspector-şef judeţean. Astfel, în baza articolului 254, litera c. din OUG nr 57/2019 privind Codul Administrativ, vă propunem să demaraţi acţiunea de cercetare disciplinară a domnului inspector-şef judeţean Alexa Corneliu”, se arată în solicitarea Instituţiei Prefectului.


Şeful Inspecţiei în Construcţii Vaslui, momente jenante la birou!

În mod normal, institutia pe care o conduce trebuia sã fie în primele rânduri ale alertei de vreme severã. Apropiați și nu prea ai directorului spun că șeful n-ar fi putut să ajute cu nimic din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla.

Aceștia au transmis că s-au sãturat sã-l vadã beat la serviciu, încã de dimineatã, pe seful Inspectiei în Constructii. Oamenii zic că a devenit un obicei ca Alexa să fie băut serios la locul de muncă.

Corneliu Alexa, filmat rupt de beat la muncă

Acum a fost suprins de un jurnalist de la publicația Vremea Nouă. Acesta a mers la Inspectoratul în Construcții Vaslui pentru a îl întreba pe Alexa dacă instituția pe care o conduce este pregătită pentru Codul galben de vânt emis pentru județul Vaslui.

Șeful ISC Vaslui a încercat să poarte o discuție cu reporterul, deși se exprims cu dificultate și nu reușea să își ducă propozițiile până la capăt.

“Vã putem deranja, domnule inspector sef?”, a întrebat jurnalistul. “Sigur cã da. Mã bucur cã suntem contemporani cu dvs. Hã hã hã… omul care mã îngroapã acum”, a spus Alexa.

Pus de un coleg să semneze un ordin de deplasare, Alexa părea să nu realizeze ce are de făcut. “Semnati aici, domnule director”, i-a arãtat colegul, tinând degetul pe rubrica “Semnãtura sefului institutiei”.

“Acum, sincer. Vrei? Deci… toate problemele care sunt, sigur si expeditiv, fãrã nicio problemã. Nu am avut din punct de vedere institutional, nicio treabã. Tu acu’ ai venit, cã vezi, cã… dar noi, din punctul de vedere, institutional, totul a fost pregãtit si corect…

Nici nu stiu cum sã spun, dumneavoastrã sunteti institutie de… Chiar as vrea sã mentionãm: la judetul Vaslui nu au fost niciun fel de dubii la lucrãrile care au fost la… la ANL… mã rog, la lucrãrile care au fost verificate”, a continuat seful ISC Vaslui

“Eu, ca inspector sef, nu mã… nu am voie. Ai înteles? Bãi bunicule, vrei sã mã schimbi? Tu esti reporter, e treaba ta. Eu sunt Cornel. Dar sã stii, eu sunt cum e p…ã ãla de la Antena 1, unul de acolo, care se pare cã… asta e dreptatea… Îmi vine mie tovarãsul… Nu vreau niciodatã”, a mai spus acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×