Secretele au ieșit la iveală tocmai acum. Cum se comportă cu adevărat Shakira și Pique în momentele private

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 17:38
Secretele au ieșit la iveală tocmai acum. Cum se comportă cu adevărat Shakira și Pique în momentele private GALERIE FOTO
Care este cu adevărat relația dintre Shakira și Pique?

Au ieșit la iveală secrete din cuplul Shakira-Pique! Fotbalistul a fost alături de artistă, cu toate că încă mai avea de rezolvat niște probleme cu fostul iubit. Pique a fost puțin deranjat, dar a iubit-o extrem de mult, astfel că a rămas lângă ea. Acesta a ajuns în judecată, din cauza ei, pentru suma de 250 de milioane de dolari, iar, mai apoi, pentru 100 de milioane de dolari. Totul s-a petrecut din cauza unor afaceri care l-au costat scump pe bărbat.

Frumoasa cântăreață trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Pique, cu care are 3 copilași. Iubitul actual are în palmares 7 titluri: de campion în La Liga,trei trofee din Liga Campionilor, şase Cupe şi tot atâtea Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi tot trei trofee câştigate în Mondialul Cluburilor. Cu echipa naţională a Spaniei a câştigat un Campionat Mondial şi unul European.

Cum merge relația Shakirei cu Pique?

S-a aflat că Shakira a avut probleme legale cu fostul prieten, Antonio de la Rua. Aceasta, din urmă, l-a dat în judecată, cerându-i pagume imense. Cu toate acestea, Pique a fost alături de ea și o sprijină tot timpul, în orice. „În timpul celor aproape 11 ani împreună, ne-am iubit unul pe celălalt profund, ne-am îngrijit unul de celălalt și am stat unul pe celălalt”, au spus într-un mesaj comun.

Shakira și Pique
Shakira și Pique

„Ei au fost cei mai minunați ani ai vieții noastre și mulțumită iubirii și respectului pe care îl împărtășim unii cu alții, am fost un cuplu excepțional și parteneri, însă din august 2010 am luat o decizie reciprocă de a lua timp din relația noastră romantică. De-a lungul acestui timp am continuat să lucrăm împreună mână în mână, am rămas aproape și am păstrat detaliile absolut private până acum”, a spus atunci Shakira.

Shakira, poveste de iubire cu Pique!

După o relație de 10 ani alături de avocatul din Argentina, Antonio de la Rua, fiu al fostului președinte argentinian de atunci s-a îndrăgostit de Gerard Pique, fotbalist la FC Barcelona. Pe bărbat l-a cunoscut la la filmările clipului”Waka Waka (This Time for Africa)”, care a devenit, după un imens succes, imnul Cupei Mondiale de fotbal din 2010. Cei doi sunt născuți în aeeași zi, pe 2 februarie. Shakira a făcut 42 de ani, iar Pique 32. Fotbalistul a sărbătorit alături de colegii lui. De asemenea, pe pagina de Twitter a competiției La Liga, a fost postat un filmuleț prin care i-au urat la mulți ani! „Un lider cu ADN. La mulţi ani 32, Gerard Pique!” Shakira a fost cunoscută cu ajutorul telenovelelor, unde a debutat la vâsta de 17 ani. În paralel, Shakira a continuat cu muzica. Piesă cu piesă, frumoasa i-a cucerit pe toți cu talentul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×