Mari probleme de sănătate pentru Shakira. Îşi poate pierde vocea

Sorin Dumitrescu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2018, 16:33
Mari probleme de sănătate pentru Shakira. Îşi poate pierde vocea

Cunoscuta cântăreaţă columbiancă Shakira, încă soţia fundaşului central al Barcelonei, Gerard Pique, nu va putea o bună perioadă de timp să mai concerteze.  Potrivit presei spaniole, cântăreaţa este nevoită să îşi amâne în totalitate turneul european ,,El Dorado” şi să ia o pauză vocală de o lună. 

Iniţial, Shakira şi-a amânat doar câteva dintre concertele de la finele anului trecut. Din cauza unei hemoragii la nivelul corzilor vocale, nu a mai putut urca pe scenă.
Cântăreaţa plănuia să apeleze la serviciile unui chirurg, dar s-a răzgândit. Asta pentru că, în urma unei operaţii, şi-ar putea pierde timbrul vocal care a consacrat-o. Aşa că Shakira se vede nevoită să ia o pauză vocală totală timp de o lună, în speranţa că se va recupera.
 
Shakira a fost şi în pragul divorţului de fundaşul Barcelonei
 
Între timp, toate concertele programate anul acesta au fost amânate. Vestea că şi-ar putea pierde vocea a primit-o încă din noiembrie 2017, dar iniţial s-a crezut că problema ar fi rezolvabilă. Apropiaţi ai Shakirei susţin că artista ar fi intrat în depresie din momentul în care a aflat că nu se ştie când va mai putea cânta.
 
Shakira are probleme şi pe plan familial. De luni de zile scârţâie relaţia cu Gerrard Pique şi nu puţini sunt cei care au dat ca încheiat mariajul celor doi. Pique a încercat însă să găsească o cale prin care să împiedice destrămarea familiei şi încă îşi doreşte să continue alături de Shakira.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×