Sebastian Dobrincu, scuze și acuze adresate fostei sale iubite, Mimi! Ce mărturisiri a făcut juratul de la Imperiul leilor

Andreea Marin   
în Stiri mondene
04/07/2022, 16:54
Sebastian Dobrincu, scuze și acuze adresate fostei sale iubite, Mimi! Ce mărturisiri a făcut juratul de la Imperiul leilor
Sebastian Dobrincu, scuze și acuze adresate fostei sale iubite, Mimi. foto: colaj Fanatik / capturi video Youtube

Sebastian Dobrincu a făcut noi declarații despre fosta lui parteneră de viață, Mimi. Iată ce scuze și… acuze i-a adus miliardarul de la Imperiul leilor!

Sebastian Dobrincu, declarații despre relația cu Mimi

Sebastian Dobrincu a mărturisit că i-ar plăcea să meargă la psiholog și să lămurească anumite aspecte pe care le-a trăit.

Astfel, el a ajuns să vorbească despre Mimi, fosta lui parteneră de viață, despre care a spus că merge foarte des la psiholog.

„Mi-ar plăcea să merg la psiholog, să am deschiderea în fața acestui om. Ar trebui probabil să merg, dar susțin din toată inima îngrijirea mentală”, a spus Sebastian Dobrincu la PRO FM.

Chiar dacă a dat un exemplu pozitiv despre fosta lui parteneră de viață, Sebastian Dobrincu a lansat câteva acuzații la adresa acesteia.

Astfel, juratul de la emisiunea Imperiul leilor de la Pro TV spunea că Mimi minte despre el în presă și că este invitată la podcasturi în care spune lucruri neadevărate despre el.

„Un exemplu concret: fosta mea iubită, Mimi, care încă minte despre mine prin presă merge foarte des la psiholog. Și ea mi-a recunoscut că merge atât de des. Și-a creat o relație cu psihologul ăla și mergea din prietenie. 

Normal ar fi ca într-un cuplu lucrurile să se rezolve civilizat, nu să mergi în podcasturi, mai și mințind. Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu”, a mai spus acesta.

Ce mărturisiri a făcut Sebastian Dobrincu. Scuze și acuze adresate fostei sale iubite, Mimi!

Sebastian Dobrincu a mai dezvăluit că îi dorește binele fostei sale iubite și a spus că în ultimele lor discuții, Mimi i-a spus că îl urăște, atitudine pe care acesta nu a înțeles-o niciodată.

De asemenea, juratul de la emisiunea Imperiul leilor a spus că și-ar dori ca Mimi să nu mai „inventeze povești” referitoare la el.

„Eu o iubesc și o respect la fel de mult și îi doresc bine. Ea ultima dată îmi spunea că mă urăște.

Cu ce te ajută pe tine? Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit. Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine”, a mai spus la Pro FM investitorul de la „Imperiul Leilor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×