Motivul disputei dintre Alex Bodi și fosta soție, Iulia: ”Nu poate lua legătura cu minora”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 11:04
Motivul disputei dintre Alex Bodi și fosta soție, Iulia: ”Nu poate lua legătura cu minora”
Motivul disputei dintre Alex Bodi și fosta soție, Iulia: ”Nu poate lua legătura cu minora”. Sursa foto: Instagram.com

Războiul dintre omul de afaceri Alex Bodi și fosta soție, Iulia, este departe de a fi încheiat. Neînțelegerile dintre cei doi au început când fosta parteneră de viață a bărbatului s-a mutat din țară luând-o și pe fetița lor Selena, totul petrecându-se fără acordul lui Alex Bodi.

Alex Bodi și-a acuzat fosta soție de răpire internațională de copii

Alex Bodi a încercat să păstreze o relație amiabilă cu fosta soție, Iulia, de dragul fetiței lor Selena în vârstă de 3 ani, însă ceva s-a întâmplat la începutul lunii februarie. Afaceristul a deschis un proces la Tribunalul București în care-și acuză fosta parteneră de viață de „răpire internațională de copii”.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a declarat în fața magistraților că nu i-a fost cerut acordul pentru mutarea în Germania, cei doi soți având custodie comună. De asemenea, omul de afaceri a mai menționat că fosta soție a întrerupt orice fel de legătură, el nemaiputând-și vedea fetița.

Iulia, fosta soție a afaceristului, de cu totul altă părere

Omul de afaceri a recurs la toate armele posibile pentru a păstra legătura cu fiica sa Selena. Alex Bodi a considerat că acțiunea Iuliei a fost una „ilicită” și nu i-a fost cerut consimțământul când a părăsit țara.

Totodată, afaceristul nu se poate împăca cu ideea că fetița sa locuiește în Germania și le-a cerut judecătorilor înapoierea copilului pe teritoriul țării noastre.

„A mai menționat și faptul că pârâta și-a blocat accesul prin orice mijloc de comunicare (telefon, whatsapp, rețele de socializare), astfel încât, în prezent, nu poate lua legătura cu minora”, apare în actele depuse la dosar de Alex Bodi.

Micuța Selena ar putea rămâne în străinătate alături de mama sa pentru că judecătorii din România au respins cererea afaceristului pe motiv că nu este „de competența instanțelor române”.

„Având în vedere situația de fapt învederată în cererea de chemare în judecată, Tribunalul respinge acțiunea ca inadmisibilă, nefiind de competența instanțelor române”, se arată în motivarea instanței.

Iulia a declarat că nu este vorba de nicio „acțiune ilicită” și chiar a depus la notar o procură prin care Alex Bodi își exprimă acordul ca fiica lor să călătorească oriunde în lume. Prin urmare, acuzațiile afaceristului sunt nefondate.

„Alex Bodi își exprimă consimțământul în sensul în care fiica sa minoră să călătorească oriunde în lume, în special în Uniunea Europeană (…) cu orice mijloc de transport, pe orice rută, neînsoțită de mine, însoțită doar de mama sa”, se arată în procura depusă la dosar, informează cancan.ro.

De asemenea, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi a mai menționat că ea și fostul soț au avut locuință comună chiar în localitatea în care s-a stabilit acum cu fetița.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×